Ha jó hangzású, extra hangos hangrendszert szeretnék sok basszussal és viszonylag olcsón, akkor melyik megoldás lenne a legjobb?
Megkérdezhetem, hol szándékozol ilyen dübörgős szettet használni, milyen lakókörnyezetben? Tanyán, másoktól távol? Netalán hangszigetelt helységben?
Azt ugye tudod, hogy szomszédaid feljelenthetnek csendháborításért, zajszennyezésért?
Nekem ill. családomnak volt és van lehetősége hangosan hallgatni zenét, filmet. Előző házunk közvetlen szomszédságában főként irodák működtek (kettő a miénk volt ráadásul). Amikor lement a munkaidő náluk, akkor lehetett tolni a hangerőt nálunk panaszkodás nélkül. Mivel nem vagyunk tahók, figyelembe vettük, mikor nem zavarunk másokat. Nem zajongtunk állandóan, csupán hangulat esetén, bulit ritkán tartottunk.
Tartom a mondást, szeretem a rockzenét, amikor hallgatom, akkor a szomszédok is. 😉🤪🤘
Tizenkét éve kicsi költségvetés okán hasonló cipőben jártam, mint te. Kerestem a lehetőséget, hogy a Sony 5.1 DVD házimozit lecseréljem erősebbre. Ekkor nagy keresgélés után ráleltem a megoldásra! Vásároltam egy régebbi Kenwood 2.1 midi hifirendszert hangfalak nélkül. Vettem mástól két ütős Extra Bass Kenwood hangfalat, mindkettőben külön vezérelhető (vagyis 2.1) beépített subwooferrel, amit kezelni képes a hifi. (nem is értem, a hifirendszer eredeti hangfalai, miért subwoofer nélküliek)
Új lakásunkban mai napig megvan ez a hifi rendszer fiam emeleti, tetőtéri szabályában. Nagyon keményen szól! Jókora nappalinkba vettünk egy Yamaha 5.1 (nagy) hifirendszert, Jamo 7.1 hangfalakkal. Itt már nem csupán az erő, hanem a hangminőség is csúcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!