Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Yamaha RX-300-as erősítőhöz,...

Yamaha RX-300-as erősítőhöz, milyen hangfalat vegyek, szobába, zenehallgatás céljából?

Figyelt kérdés
Vagy akár egy jó tervrajz is érdekel és megépítem,csak a hangsugárzókat is írjátok hozzá,köszönöm.
2010. okt. 17. 09:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Eltax Monitor III

olcsó és nagyon jó hangja van

2010. okt. 17. 09:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Vedd figyelembe a hangszóró csatlakozóján feltüntetett ellenállást és az erősítő teljesítményét (a hangszórók legyenek nagyobb teljesítményűek)!

Persze ezzel kellett volna kezdenem:

Ne hagyd figyelmen kívül a szomszédok tűrőképességét sem!

http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__121131..

És van (ezen az oldalon is)rengeteg hasonló témájú kérdés!

Az ehhez hasonlókat talán el kellene kerülni!

2010. okt. 17. 10:27
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Az első válaszolónak:hol tudok ilyen hangfalat beszerezni,vagy megrendelni netről?

A második válaszolónak:nekem nem kell félni a szomszédok miatt,mert este nem szoktam hallgatni a zenét vagyis nem hangosan,meg am. is kertes házban lakom.

2010. okt. 17. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!