Vélemény erről a gépről?
Első gépem akarom megvenni ezért nem nagyon tudom milyet kéne választanom.Ez az amit eddig találtam.
Mi a véleményetek róla? Kéne benne valamit átállítani? Ha ez nem jó, milyet ajánlanátok 100 000ft körül?
Igazából ezek az online lövöldék elfogadhatóan futnak az 5600G-n
Olcsóbbat nem tudok a Skynetes ajánlatnál. Beszélj velük, hogy mennyiért tudnák ezt 5-600W-os táppal. Mert, ha kártyát szeretnél bele majd kell a kraft.
Nézegettem ilyen 100000 környékén.
Ilyesmiben lehet gondolkodni.
Ez használt lesz sajnos, ha ez a 130 ezres keret a maximumod. Am4 akár kijöhet így is. 4500/3600/5500 procival.
SSD-ből jó az 500GB (minél nagyobb annál jobb)
Videokártya a lényeg még igazán. GTX 1060 6GB vagy RX580 lehet a cél ezen az árkereten belül. Előző által linkált gép jó lehet akár. Nem az ideális, amit lehet venni ennyiért, de nagyon közel van hozzá 🙂
Ahogy nézem ezt már eladták, de kb ez lenne a maximum ezen az áron. A videokártya még jobb is, mint amiket írtam.
-
Ezt kérheted akár videokártya nélkül. Az -15-20 ezer az árból. Beledobsz egy használt 6600XT-t akár. Ez már a nagyon top szint ezen az áron. Bár elég hülye helyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!