Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Sweet tv-t próbáltam 1 hónapra...

Sweet tv-t próbáltam 1 hónapra, most rögtön lezárolta kérdés nélkül a számlámról az M-es dijcsomagot ami 5500 ft.Semmire nem válaszolnak a telefonszám szlovák....hol tudom lemondani mert azt írja az oldalon hogy bármikor lemondhatom,de hol???

Figyelt kérdés
Reklamáció sweet tv

#reklamáció #sweet v
2023. szept. 2. 09:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem vodafone tv-s applikációm van mobilra, de nem enged belépni. Ezért használom ideiglenesen a sweet tv-t ingyen.
jan. 4. 00:39
 12/14 anonim válasza:
Kérdező. Ugyanez a problémám,ugyanazt csináltam de még engedi nézni. Honnan tudom sikerült-e?
jan. 4. 15:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Ezért fizetek elő sehol digitális kártyával. Nem adok meg adatot. Ha anélkül nem megy, akkor nem kell ideiglenesen se.

Ez megtévesztés és lopás, sikkasztás. Első körben fogyasztóvédelem.

máj. 9. 08:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Ezért NEM fizetek elő sehol digitális kártyával. Nem adok meg adatot. Ha anélkül nem megy, akkor nem kell ideiglenesen se.

Ez megtévesztés és lopás, sikkasztás. Első körben fogyasztóvédelem.

máj. 9. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!