Miértjó egy okosóra?

Figyelt kérdés
Úgy értem az sima óra milétjén kívül, tudok rajta messengerezni? Vagy bármi más "extra" persze a szokásos vérnyomás, véroxigén szintmérésen kívül, mert hű de fontos 30 percenként nézni ezeket.
2023. szept. 1. 17:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg plusz funkciója van, amit egy Google keresés által is már eltudsz olvasni. Pl ébreszt, zenét lehet rajta tekerni és hangosítani és így tovább
2023. szept. 1. 17:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Értem, és pl keresni is tudok rajta google-on? Vagy közösségi médiákat használi?
2023. szept. 1. 17:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan amin tudsz, de az már komolyabb
2023. szept. 1. 17:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Van olyan, amin lehet Messengeren válaszolni, nekem pl. az értesítések jelzése és a telefonálás volt fontos szempont, amikor vettem.
2023. szept. 1. 18:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Áhh, éértem, és melyik órákon lehet közösségi médiákat használni? Én full amatőr vagyok ezügyben, elég sokat mozgolódok, sokszor telefonhoz nyúlni sincs időm, nézegettem pár órát most így full tudatlanul, ez a xiaomi s1 ezen tudnék közösségi médiázni? Elnézést az értetlenkedésért, és a sok kérdésért, de full kretén vagyok órák terén.
2023. szept. 1. 19:09
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem samsung watch 5 van és szeretem,ėn lépésszámlålåst ,vėrnyomás mérės km mutatás ,aktivitås zeit inkåbb sport funkcioit hasznålom ki .
2023. szept. 1. 22:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Én csak arra használom, hogy a telefont elő sem kell vennem, egy bluetooth fülessel és az óraával tudok telefonálgatni bármilyen helyzetben, akár sport, munka, vagy vezetés közben. De ugyanúgy a zenehallgatás is kontrollálható vele. Nekem nagyon bejött. Nem használom a lépésszámlálást meg vérnyomást rajta.
2023. szept. 2. 18:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Szépen elolvasod a gyártók leírását a konkrét modellekről, esetleg még teszteket is mellé, mert a funkcióik eléggé eltérhetnek.
2023. szept. 3. 17:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Senki nem nézi 30 percenként mert egy összesített grafikonon utólag vissza tudod nézni akár az egész évet. Pont ez a lényege. Egyébként, milliárd féle- fajta okosóra létezik és kinek melyik funkció fontos olyat vesz és annyit költ rá.
2023. okt. 1. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!