Ha egy hangfal hátulján meghúzom a csavarokat mert azok kilazultak, amiatt elveszhet a garancia?
Még 2014-ben vásároltam egy 5.1-es hangfalrendszert. ( Serioux SoundBoost HT5100C ) Egy idő után arra lettem figyelmes hogy a mélynyomó ha hangosan hallgatom akkor a basszusoknál zizeg. Nézem, hallgatgatom és már sok év távlatából fogalmam sincs hogyan de rájöttem hogy kilazult a hátulján néhány csavar. Mikor ezeket meghúztam abbahagyta a zizegést. Ezt kb havonta meg kellett ismételni. És a csavaron persze egy idő után meglátszottak a csavarhúzás jelei.
Ez a hangszó már meghalt, most rendeltem helyette egy ugyan ilyet. De ha véletlen garanciáztatni kell és ez is ilyen lesz a csavarok terén akkor emiatt megtagadhatják a garanciális javítást? Ja igen, azok a csavarok nem voltak lematricázva.
#4 Igen, most vettem, elvileg holnap át is vehetem. Ezen a képen az a hangszóró erősítőjének vagyis mélyládájának a hátulja van amit vettem. A bekarikázott csavarok lazultak ki mindig.
És előtte már volt is egy ugyan ilyenem. Annak lazultak ki mindig a csavarjai.
Az első meglazuláskor, kiveszed a csavart, a végét megmártod kicsit faragasztóba, visszarakod, meghúzod.
Probléma megoldva, nem kell garanciavesztést kockáztatni, mert valószínűleg azt mondanák, hogy ugrott a garancia mert látszik a csavarokon, hogy szerelve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!