Ha egy hangfal hátulján meghúzom a csavarokat mert azok kilazultak, amiatt elveszhet a garancia?

Figyelt kérdés

Még 2014-ben vásároltam egy 5.1-es hangfalrendszert. ( Serioux SoundBoost HT5100C ) Egy idő után arra lettem figyelmes hogy a mélynyomó ha hangosan hallgatom akkor a basszusoknál zizeg. Nézem, hallgatgatom és már sok év távlatából fogalmam sincs hogyan de rájöttem hogy kilazult a hátulján néhány csavar. Mikor ezeket meghúztam abbahagyta a zizegést. Ezt kb havonta meg kellett ismételni. És a csavaron persze egy idő után meglátszottak a csavarhúzás jelei.

Ez a hangszó már meghalt, most rendeltem helyette egy ugyan ilyet. De ha véletlen garanciáztatni kell és ez is ilyen lesz a csavarok terén akkor emiatt megtagadhatják a garanciális javítást? Ja igen, azok a csavarok nem voltak lematricázva.

2023. aug. 23. 12:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Kicsit túlizgulod, nem gondolod?
2023. aug. 23. 13:11
 2/8 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Meglehet azokat finoman is húzni, hogy ne verd le a festéket. Egy zsebkendőt vagy vékonyabb rongyot tegyél a csavar meg a csavarhúzó közé.
2023. aug. 23. 13:55
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Te valami álomvilágban élsz, hogy egy 8 éves eszköz garanciális javításán kombinálsz?
2023. aug. 23. 18:46
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
#3 ha értelmeznéd a kérdését, akkor rájöhetnél, hogy arra célzott amit most vett.
2023. aug. 23. 18:50
 5/8 A kérdező kommentje:

#4 Igen, most vettem, elvileg holnap át is vehetem. Ezen a képen az a hangszóró erősítőjének vagyis mélyládájának a hátulja van amit vettem. A bekarikázott csavarok lazultak ki mindig.

[link]

És előtte már volt is egy ugyan ilyenem. Annak lazultak ki mindig a csavarjai.

2023. aug. 23. 19:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Az előzőt 2015/08/13.-án vettem és 2021/12/28-ig volt jó. Most meg vettem egy ugyan olyat. Remélem ez tovább fogja bírni.
2023. aug. 23. 19:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt azért nem teljesen értem hogy miért ugyanolyat vettél. Egy rendesen összerakott subon, nem lazul ki semmilyen csavar magától, másrészt vannak technikailag ettől jóval újabb konstrukciók is már.
2023. aug. 27. 09:59
 8/8 anonim válasza:

Az első meglazuláskor, kiveszed a csavart, a végét megmártod kicsit faragasztóba, visszarakod, meghúzod.

Probléma megoldva, nem kell garanciavesztést kockáztatni, mert valószínűleg azt mondanák, hogy ugrott a garancia mert látszik a csavarokon, hogy szerelve volt.

2023. szept. 6. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!