35 watt különbség megér 6500 forintot két hangszóró között?
Kinéztem egy 5.1 hangszórót ami 36 390 ft és 140wattos. Meg van egy másik 5.1 ugyan ettől a gyártótól 29 890 forintért ami viszont csak 105 wattos.
Te melyiket vennéd?
Igazából én a 140 wattosat néztem ki, mivel olyanom volt már korábban. Aztán láttam hogy van olcsóbb is de az viszont gyöngébb is.
Ez az olcsóbb:
Ez viszont a drágább:
Én ilyen nevenincs szart tuti nem vennék meg, de nincs jogom minősíteni, más ligában játszom...
A legjobb tanács amit adhatok, hogy webshopban rendeld, minden adatot tölts ki, adj meg pontosan, tedd el a számlát és küld vissza 14 napon belül ha csak ipari hulladék.
Amúgy a kevesebb néha több, érdemes lenne átgondolni mire van szükséged, mik a lehetőségeid most esetleg később, stb. Ha gondolod segítünk.
Ha esetleg nem ragaszkodsz az 5.1 hez, bevallom én sosem láttam semmi értelmét, én most vettem ezt pár napja és rettenet meg vagyok vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!