Mi kell hogy interneten nézzem a filmeket a tévén keresztül?
Figyelt kérdés
Ilyen fajta tévém van: [link]
Wifi internetem van.Havonta 50Gb internettel.Szeretnék több filmet nézni tévén interneten keresztül de nem tudom mi kell hozzá és hogy kapcsoljan össze az internetet a tévével?Havonta 50 GB elég egy hónapig vagy több GB internetre van szükség?Nem ugy gondoltam hogy éjjel nappal azon nézem.
2023. aug. 20. 20:19
1/4 47. válasza:
Wifivel. Aztán már csak rajtad múlik mire fizetsz elő.
3/4 anonim válasza:
50GB??
Ez semmire se elég. Korlátlan neted legyen, ha videós tartalmakat akarsz nézni. De kb ha csak hulladék 720p minőségben nézed, akkor is 5-6GB egy film, 2-3GB egy sorozatrész.
Amúgy meg netflix, hbo (go? Max? Mittomén?), disney+, apple tv+ skyshowtime, stb..
Vagy a jó öreg „enkór” 😉 ez esetben pendrive-ozgathatsz, vagy DLNA-n átküldöd neki (pl serviio). Bár wifi nem a legstabilabb megoldás ehhez.
4/4 anonim válasza:
Feltételezem, hogy nincs kábeltévé, sem vezetékes internet. Megoszthatod a netet telefonról is, de tedd közben töltőre. Viszont ennyi adatforgalommal nincs értelme előfizetni semmire. Esetleg drágán tudsz kölcsönözni pár filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!