Milyen televíziót javasoltok? (Nehezen döntök)
Ha mindig tv premium kell, tehát a fizetős, sok csatornával, akkor erre figyelj:
„MŰKÖDIK-E A SZOLGÁLTATÁS CA VAGY CI+ MODULLAL IS?
Amennyiben a meglévő tévékészüléked támogatja a DVB-T2 HEVC formátumot, úgy szolgáltatásunkat mind CA modullal, mind az általunk forgalomba hozott CI+ modullal igénybe tudod venni, a korábban megszokott kényelmi funkciók megtartásával.”
Ez esetben a TV maga tudja majd kezelni a csatornákat, nem lesz szükség külön mindigtv box-ra.
Nagyszüleimhez samsungokat vettünk mi. Elégedettek vagyünk. De valószínűleg LG se lett volna rosszabb vétel.
11-es: nagyon köszönöm, hasznos számomra. Közelebb jutottam a megoldáshoz. Nem tudom, miért van az, hogy félek megvenni, pedig megvan rá a pénzem. És kell is, mert a jelenlegi set-top-box-szal működik és sokszor akadozik, főleg, ha szél van. Fel vagyok háborodva saját magamon, mert három hónapja gondolkodom ezen. Mert azt sem tudom, hogy mindegyiknek van-e antenna bemenete. Tetőantenna van abban a helyiségben, ahová veszem. (A jelenlegi szobaantennával működik).
A jelenlegi beállítása is hetekbe telt, aztán egyszer eltaláltam, nem is tudom, hogyan.
Ilyenek a műszaki analfabéták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!