Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » ?Valaki letudná írni, hogy...

?Valaki letudná írni, hogy hogyan is van ez, mert nem nagyon tudom.

Figyelt kérdés
Üdv. PS4 konzolt egyenlőre még csak “szeretnék” venni. Nézegettem őket és oda volt írva hogy Call Of Duty Modern Warfare ( azt hiszem) szoftver van benne. Ez azt jelenti hogy már alapból benne van a játék és lehet játszani? Tényleg nem tudom, sosem volt még konzolom mert nem nagyon engedhettük meg magunknak. Így nem is értek hozzá. Ha valaki normálisan leírna azt megköszönném. Még annyi hogy mennyibe kerül egy ilyen konzol, vagyis mennyit éri meg kiadni érte?

2023. aug. 7. 00:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha veszel egy konzolt, azon semmiféle játék nem lesz. Meg kell venned a játékokat is(darabja 5-20000 Ft kb).
2023. aug. 7. 01:53
 2/3 anonim válasza:
COD van rá telepítve,igen azzal a játékkal tudsz játszani. Egy PS4 használtan 55-60k, egy Pro 80-95k. Ha veszel én PS4 pro-t ajánlok
2023. aug. 7. 11:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2023. aug. 7. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!