Mire lenne elég két darab ilyen hangfal?
Egy kb. 20 négyzetméteres tégla épületben szeretnék techno bulikat tartani, arra jó lenne, vagy még kéne hozzá mélynyomó is?
Ha tényleg 1500 Watt, azt nem bírod ki!
Nekem 200 watt van ténylegesen,és hidd el hogy bőven elég!
Ugyanis az 1500 wattot rendezvényekhez szokták alkalmazni, nyílt helyen.
1500W????
Nekem a 120W-os Yamaha hangfalaim is olyan hangosak, hogy max hangerőn elmásznak a hangfalak a helyükről, meg szétpakolja a polcot…
És ha két ilyet vennék?
Van itthon két Adam Audio T5V stúdió hangfalam (2x70 watt), azoktól is remeg a lakás, gondolom hangerőre elég lenne ebbe az épületbe is, de mivel mély-erős zene lenne játszva nagyrészt, ehhez szerintem muszáj lesz a nagyobb teljesítmény és a nagy membránok, hogy üssenek a mélyek is, és ne csak a magasabb hangok legyenek hangosak.
Elég lenne a a meglévő hangfalaid mellé egy mélyláda szerintem.
Az ilyen 1300 meg 1500 wattos hangfalakat rendezvényeken, koncerteken használják. Az általam említett 120-as hangfalaknak az udvaron is ugyanolyan jó hangjuk van, mint bent, bőven erős, ha feltekered 25-30-ig már nem tudsz mellette beszélgetni, maximum 40-en meg már fűlsüketítő.
Konkrétan ilyen van: [link]
12 centiméteres mélynyomó és 3cm dóm magas van benne, egy 120W-os Pioneer erősítővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!