Mai áron az aki XBOX Series S szintű PC-t akar összerakni magának az új alkatrészekből mennyiért tudná összerakni ???.
Figyelt kérdés
Én XBOX Series S konzolon natív 1080P és vagy 1440P mellett ( attól függ melyik megjelenítővel tudom használni az S-t ) szép grafika - látvány mellett + sugárkövetés mellett játszok beton stabil 60 fps-el. Ennek a teljesítménynek az eléréséhez milyen jó minőségű új PC alkatrészekre van szükség ???.2023. júl. 28. 13:20
1/4 anonim válasza:
200 körül.
Jelentősen jobb is ez a gép, mint az SS, de újonnan nem igazán érdemes ezek alá menni, mert nincsen...
12100F
H610-B660
2x16GB vagy 2x8GB DDR4
SSD-HDD-HÁZ igény szerint, kívánt méretben
550W tier-B(-C) táp [link]
Videokártya meg 6650XT környéke.
Ami még talán mutatna valami ár-értéket csupa új alkatrészekből, spórolósban, az egy
B450(-B550)
ryzen 4500-5500
RX 6600 (XT nélküli változat)
2/4 anonim válasza:
(SS-en meg nincs ilyen natív felbontásod, mert folyamatosan leskáláz akár 720p alá, hogy megtartsa a 30 fps-t. De jól van optimalizálva, mert sokszor tényleg észre se venni. Erősen kell figyelni.)
3/4 A kérdező kommentje:
A Fix 60 fps-t natív 1080P és 1440P-ben tudja, natív 1080P-ben. Ahogyan a youtube videókat néztem. King's Tech megmutatta melyik játékban az XBOX Series S-el hány fps-t lehet elérni natív 1080P és 1440P felbontáson 60 és 120 fps módban és milyen grafika mellett lehet elérni: [link] . 200 ezer Ft-ból nem lehet kihozni XBOX Series S szintű PC-t. Eleve egy videókártya ami képes tartani a fix 60 fps-t natív 1440P-ben és mellette még a grafia - látvány is szép 170 ezer Ft kb újan. Egy Ryzen 5-ös vagy i5-ös processzor is 100 ezer Ft körül van vagy drágább újan, alaplapot 35 ezer alatt nem veszel normálisat, ramokat is 25 ezer Ft alatt nem veszel, SSS-t sem veszel 35 ezernél olcsóbban, cpu hűtőt, rendszer hűtőt, tápegységet és számítógép házat is venni kell, ez utóbbiak amikre nem írtam árat kb újan 80 ezer Ft. Nem tudom hogyan jön ki neked első 200 ezerből egy XBOX Series S szintű PC. És 30 fps meg nincs egyik játékban sem amik már Series konzolokra lettek kiadva. Régi játékok mennek 30 fps-el amik ONE konzolokról lettek átportolva Series konzolokra.
2023. júl. 31. 06:27
4/4 A kérdező kommentje:
Bocsi a leskáláz 30 fps-re azt második írta. Szóval második minden Series konzolra kiadott játék esetébeb megvan a 60 fps natív 1080P és 1440P felbontáson szép grafika és látvány mellett.
2023. júl. 31. 06:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!