Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek a Hisense...

Mi a véleményetek a Hisense tv-k ről?

Figyelt kérdés

Egészen jó ár értékben vannak a többi tv-k hez képest?

Van valami tapasztalat esetleg?

55" tv-t szeretnék 100-120Hz- s legyen legalább

Ki mit ajánl?

Maximum 300.000 ft-ig

Köszönöm

2023. júl. 27. 21:40
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
Átlag Vestel cucc. Ugyanolyan mint a JVC, Panasonic, Hitachi, TCL, egy minőségűek azonos kategóriában.
2023. júl. 27. 22:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért Vestel ?
2023. júl. 27. 22:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért mert az összeszerelés minősége full olyan mint a török vestelé.
2023. júl. 27. 22:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor az jó lehet, van itthon 3db vestel klímam 2003as, meg nem kellett őket javítani. Ha ennyire jó akkor nincs ok panaszra.

Különben tudtommal a Hisense próbálkozik jó termékeket csinálni és nem az alsó kategóriát célozzák meg. En adnék neki egy esélyt, ha most tévét keresnék.

2023. júl. 27. 22:12
 5/7 anonim ***** válasza:

4:

Nem írtam, hogy a Vestel termékek rosszak, én csak azt mondom, hogy mindegy a fentiek közül melyik márka, érdemi különbség nem lesz.

2023. júl. 27. 22:22
 6/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
48%

Hisense kínai fejlesztésű, a Vestel régen egy japán licencből indult el, amit a törökök fejlesztgettek tovább, mára teljesen a magukévá tették, újabb alaplapjaik a régire már nem is nagyon emlékeztetnek.

Láttam szervizben az eredeti japán alaplapot is, csak most hirtelen már arra már arra sem emlékszem, hogy Hitachi vagy Toshiba volt.

Ne keverjük össze, ez egy Japánban gyártott valódi volt, rutinosak felismerik.

A Vestel hatalmas gyár, van hűtőgép és háztartási gép részlegük is, a mérnöki teljesítmény elismerésre

2023. júl. 28. 13:43
 7/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
48%

...méltó, a kínai technikánál valamivel szimpatikusabb szerintem.

Csak mellényomtam a telefonon.

2023. júl. 28. 13:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!