Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A TV és a monitor között...

A TV és a monitor között manapság már nincs különbség, ha külső doboz szolgáltatja a képet?

Figyelt kérdés

PL. IP TV doboz HDMI csatlakozóval. Van érdemi különbség aközött, hogy TV-be vagy monitorba dugom?

Vagyis TV helyett nyugodtan lehet monitort is venni erre a célra?

2023. júl. 25. 10:21
1 2
 11/13 Zzzoli ***** válasza:

Nagyon sok különbség van monitor és tévé között.

Mozgókép kezelési, zajszűrési, kontraszt és színtér kezelő, javító algoritmusok, amelyek egy része a tv-nél paraméterezhető a menüből is.

A monitor HDMI bemenete(i) nem ARC kompatibilesek, nem tudsz bele CA modult dugni és lehetne sorolni.

2023. júl. 25. 16:56
 12/13 anonim ***** válasza:
"Külső doboz" szempontjából a CA modul nem szempont, és valószínűleg digitális erősítőhöz sem kell majd csatlakoztatni. Ezért is írtam, hogy jobb a tévé. Vannak egész jó okos monitorok is mint köztes megoldás...
2023. júl. 25. 17:46
 13/13 anonim ***** válasza:
...így jár aki nem gondolja át. Írtam a közepén a beállításokról, amit töröltem, azért írtam, hogy "ezért is"...
2023. júl. 25. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!