Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért jobb ha 2x16GB RAMot...

Miért jobb ha 2x16GB RAMot veszek a 4x8GB-tal szemben?

Figyelt kérdés

Több helyen hallottam hogy az előbbit javasolják. De két okból az egyik hogy könnyebb lesz később fejleszteni, de én nem hinném hogy az elkövetkezendő 5 évben 32GB-RAMn többre lesz szükség.

A másik érv pedig hogy a 2 RAM modulos rendszeren "stabilabban" fut. Na de ez mit jelent a gyakorlatban? Milyen problémákba ütközhetek?

2023. júl. 24. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Dual channelt majdnem mindegyik alaplap tud, de quadot csak a legdrágábbak. Ezért ajánlott a 2 modul.
2023. júl. 24. 19:44
 2/4 A kérdező kommentje:
De nem értem, ha 4 RAM slot van akkor mit jelent az hogy nem tudja? Gondolom nem azt hogy a 32-ből csak 16-ot érzékel
2023. júl. 24. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:
24%
Elhanyagolhatóak a különbségek. Nem érdemes erre ráizgulni. Azt sem vennéd észre ha csak 1db 16gb-os lenne a gépedben.
2023. júl. 25. 09:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Magamtól én is erre juottam. Egy videóban tesztelték egy, kettő és négy RAMon a játékokat és nagyjából 5-7 FPS különbség volt köztük. Elhiszem hogy valaki ezt is látja de én biztosan nem.
2023. júl. 25. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!