Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért hallgatott el a mélyláda?

Marcell0001 kérdése:

Miért hallgatott el a mélyláda?

Figyelt kérdés
Dld 500 láda Sal pro 460 erősítő Pioneer 50wattos fejegység halgatam menetkozbe és zene közepe el hallgatott nem pukant nem recseget csak megállt szét szedtem membrán szépen jár kábelek helyén éget szag nem.volt viszont a mágnes meleg volt ki próbáltam másik erősítővel is de azzal se akar működik kábelezés jó biztosítékok rendben vannak

2023. júl. 21. 04:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Valószínűleg elromlott.

Egy megfelelő tudású szakember szisztematikus műszeres hibakereséssel könnyen be tudja határolni a hiba forrását, de látatlanban sajnos itt nem fog tudni segíteni senki.

2023. júl. 21. 05:02
 2/4 Salx Narval ***** válasza:
Nagy eséllyel a tekercse elszakadt ellenőrizheted egy elemmel amit a kivezetésekhez érintesz, ha nem mozdul a membrán akkor szakadás van. Persze ha van műszered azzal csináld.
2023. júl. 21. 07:03
 3/4 anonim ***** válasza:
megátkozta a szomszéd.
2023. júl. 21. 07:51
 4/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:
52%

Melegedés természetes, ha meg volt hajtva.

Lehet, hogy csak megtört a membránhoz vezető hajlékony szál, ami ugyebár állandó rezgésnek van kitéve és hiába igyekeznek megfelelő technikával gyártani, néha mégis beleszakad.

Ez a legjobb eset, mert könnyen és jól javítható, ha valaki ért hozzá.

2023. júl. 21. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!