Melyik a jobb tv?JVC LT-24VH5205 HD Ready,Smart led tv vagy Orion 24OR23RDS Smart Led tv.Tesóméknak egy orionba kiégett a led nem érte megjavítani.Ezért félek az Oriontol.
Én JVC-t vennék, még ha török is, de jó ha tudod, hogy csak YouTube, Amazon Prime Video, és Netflix van, mint az én vacak Panasonicomon. Valószínűleg dög lassú a rendszer.
Az Orion hivatalos termékoldalát már csak a Google Cache-ben találtam meg, képet sem voltak képesek felrakni, és információ sincs sok, csak annyi, hogy "smart", ami bármit jelenthet, leginkább semmit.
#1 Ennyiért nyilván nincs, főleg "smart"...
"Én JVC-t vennék, még ha török is, de jó ha tudod, hogy csak YouTube, Amazon Prime Video, és Netflix van, mint az én vacak Panasonicomon. Valószínűleg dög lassú a rendszer."
De minek a smart rész, ha fillérekért vehetsz mellé egy androidos boxot? 2016-os az LG tv-m és amióta elavult a smart része, csak monitorként funkcionál, a rákötött 10e forintos mediabox meg azóta is teszi a dolgát, nem kellett új tv-re költenem.
"Tehát nem marad 10e Ft stickre, akármilyet vesz."
Akkor vegyen egy normálisat hásználtan, jobban fog járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!