Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A Nintendo Wii lejátssza a...

A Nintendo Wii lejátssza a Nintendo Gamecube, és Nintendo 64 játékokat?

Figyelt kérdés

Az n64 az tudom h kazetta, de azért érdekelne.

Mert állíólag lejátssza mindkettőt a Wii

U.I.: A Wii kb 12312344-szer jobb mint az Xbox 360 :P

2010. okt. 13. 19:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen, kompatibilis vissza fele:) És igazad van: A Nintendo Wii sokkal jobb a PS3 és Xbox-nál.Továbbá a Nintendo DS(Lite, i, XL) is sokkal jobb a PSP-nél!:D Éljen a Nintendo, vesszen a PS és Xbox!:)
2010. okt. 13. 19:34
 2/12 A kérdező kommentje:
Az N64-et is?
2010. okt. 13. 19:44
 3/12 anonim ***** válasza:

Igen. Mukodik.

UI: Vegyel egy PS3 es egy xboxot aztan mondj velemenyt, foleg a minosegi szoftverek szamarol...

2010. okt. 14. 00:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen, annak is van egy kis ajtó, oda lehet berakni.U.I: én már próbáltam a másik Xbox és PS3-at, annál gagyibb konzolokat nem láttam életembe.Éljen a Nintendo!
2010. okt. 14. 06:38
 5/12 anonim ***** válasza:
Es mit probaltal ps3-an ami ennyire gagyiva tette?
2010. okt. 14. 10:59
 6/12 anonim ***** válasza:
Pl exkluzív játékokat próbáltam(a méltán népszerű Uncharted 2-őt, hirtelen több nem ugrik eszembe) néztem aztán a menüt, továbbá még pár játékot játszottam rajta.
2010. okt. 14. 14:31
 7/12 A kérdező kommentje:
Iggen pontosan. Nekem xboxom van, de non szar játékok vannak rá (egy két kivétellel, pl: Sonic Unleashed, Sonic Heroes 2, Blur, meg Halo) de nincsenek rá olyan klasszak mint pl: Super Smashh Brothers Brawl, Kirby's Epic Yarn, Metroid the other M, Legend of Zelda Twilight Princess, Starfox Assault, és még sok más klasszikus mai grafikával
2010. okt. 14. 18:09
 8/12 anonim ***** válasza:

Bioshock? God of War? Splinter Cell Conviction? Batman Arkham Asylum? Fallout 3? Oblivion? Demon's Souls? Forza 3? Dirt 2? Metal Gear Solid 4? Modern Warfare 1-2? Fable 2? Mass Effect 1-2? Valkyria Chronicles? Killzone 2? God of War trilogia? Ratched and Clank sorozat? Resistance 1-2? Street Fightr 4? Half Life 2? Red Dead Redemption? Little Big planet? Gears of War 1-2? Dead Space? Dragon Age? Heavy Rain? Grand Theft Auto 4? Infamous? Burnout Paradise? Left 4 Dead? Portal? Alan Wake? Need for Speed sorozat? Battlefield bad company 2? Soul Kalibur 4? Final Fantasy 13? Stb.

Ne mondjatok nekem, hogy ez a sok xbox es ps3 jatek mind szar. Komolyan? Nekem ps3-m es xboxom van, es azert nem vettem Wiit (a ps3 helyett) mivel 10 szoftvert alig tudtam osszeszedni amely erdekelt. En elismerem, hogy a Zelda es a Super Mario Galaxy 1-2 szuper. Azt is, hogy a Brawl es a Kart szorakoztato. Valoszinuleg a Wii verzios Resident Evil 4-t, Okamit, es Prince of Persiat is elveznem. Sot a Metroid trilogia es az other M-t is tuti hogy tetszene. De aztan New Super Mario Bros es a Kirbyn kivul nem tudom, hogy mit jatszanek? Ez 14 szoftver (melybol engem 12 igazan erdekel, 2t meg megvennek a valasztek hianya miatt). Ehez kepest mind az xboxon mint a ps3-n legalabb 50 szoftver jo. Igen elismerem nem az osszes eri el a galaxy szinvonalat, de

2010. okt. 15. 00:41
 9/12 anonim ***** válasza:
van kozte nehany mely igen.
2010. okt. 15. 00:41
 10/12 A kérdező kommentje:
Teccik a válaszod, annak ellenére hogy egy rakás ócska játékot soroltál fel ( a Meta Gear kivételével) Persze vannak Wii-re is Star Wars játékok, RPG-k, stratégiaiak, seregirányítók, lövöldözősek, satöbbi. De a klasszikusok utódai nálam verhetetlenek, amiket már fel is soroltam.
2010. okt. 22. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!