Mit tudok most tenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, vettem egy tv-t használtan, hogy összekötöm egy Ps-sel, amit szintén használtan vettem, de 1 hónapra rá, mint a tv-t.

Mint utolag kiderült nem jó a tvn a HDMI port. (Átbasztakxd, 3-4 HdMI kábelt is kipróbáltam és semmi, mindegy). A lényeg, hogy megpróbáltam AV kábellel is, de azzal sem engedi átvinni a képet. A PS-sel semmi baj nincsen, kipróbáltam monitoron (nem az enyémen). A tv nem okos, így sem Bluetoothra sem wifire nem tudok rácsatlakozni. Nyilván ezt egy kiegészítővel orvosolni tudnám, de a tv-vel mit tudok kezdeni, hogy átvigye a PS a képet. Laptoppal is próbáltam, de a laptop képét sem jeleníti meg. Kuka az egész tv, vagy lehet valami megoldást találni rá? Előre is köszönöm a választ.

2023. júl. 12. 19:06
 1/1 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Lehet, hogy villámkáros TV, vagy egyéb módokon is agyon lehet vágni, nem részletezem.

Te szempontodból kuka valószínűleg, alapot kellene cserélni.

Most abba sem mennék bele, hogy alaplap javítása, igazából már én sem megyek bele ilyenekbe, vagy nem is mindig megoldható.

2023. júl. 12. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!