Bluetooth fejhallgató vásárlás előtt állok amire 20 ezer Ft a keret, ki milyen fejhallgatót ajánlana ezen áron ???.
Nekem egy JBL-em van, most akciósan 22k, ha ez még beleférne neked.
A hangszórók nem kifordíthatóak, viszont a pánt felé összecsukható, így könnyű szállítani pl. táskában is. A pántja is erős, hiába műanyag.
A bluetooth jel teljesen stabil 20 méterig. 30nál már kezd szakadozni.
Az enyém majdnem 5 éve megvan, a hangzása patika még mindig. Az üzemidő egy dekát nem romlott még, simán használható 8-10 órán keresztül akár folyamatosan is (igen, néha konkrétan egész nap rajtam van, tudom, egészségtelen xd).
Sajnos azt kell mondjam, hogy a műbőr már lefoszlott róla, nem tudom mennyire gyér teljesítmény ez így 5 év után. (1-2 hónapja kezdődött)
Ellenben a műbőr alatt a fej és fülpárnácskák ugyanolyanok, nem kezdtek el deformálódni/szétszakadni tehát még mindig kényelmes viselet, csak csúnya.
Ja és a páromnak ugyanilyet vettem nemrég, ő is megvan vele elégedve. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!