Egy 1 éves Samsung smart tv réginek számít?
Figyelt kérdés
Kristály uhd, 108 cm széles.
2022 áprilisában vettem, de azt hiszem hogy 2021 es gyártmány. ( de nem tudom)
Vekony tv, de idén megjelentek a még vékonyabb iPad vekonyságú Samsung tv k, slim a neve.
2023. jún. 30. 11:51
12/12 anonim válasza:
Én válaszoltam, azt, hogy szubjektív. Szerintem egyáltalán nem számít réginek, miért lenne az, ha két éves? Elavultnak sem mondanám, hiszen a legtöbb tévé még mindig ehhez hasonló. Akkor lenne elavult, ha túlhaladott technológia lenne valamilyen szempontból, de attól még messze vagyunk. Látatlanban azt mondanám, hogy semmi probléma nincs vele. Van jobb? Persze hogy van, sokkal drágábban, de azt hiszem nem ez volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!