Nyitott Bluetooth fülhallgatót tudok venni az USAban?
Fontos hogy nyitott legyen, ha van ilyen, mert a fejhallgatom is az, amit Magyarországon hagytam, mert a többitől fáj a fülem a nyomás miatt. A Bluetooth pedig jó lenne, mert nincs jack a telómon, meg kényelmetlen a vezeték.
Olyan ami jó minőségű, nem valami gagyi jbl minőség, hanem amin minden tartomány jó minőségben kihallatszik nem tudom ez mennyire nagy elvárás. Viszont max 100$-t szánnék rá és ilyen Wallmart szerű helyekre tudok csak menni.
A nyitott kialakításra semmi találatot nem találtam, csak Bluetoothosat. Alapból nagyon kényes vagyok, nem tudom melyik lenne kényelmes, de az agybadugosokat alapból nem bírom.
A nyitott hangrendszerre gondolok, amikor nem teljesen zárt, így a nyomás is ki tud egyenlítődni.
Ha jól tudom az újabb airpodsok is ilyenek. Van rajtuk egy lyuk. Ugyanúgy működik mint a nyitott fejhallgató, csak kisebb rajta a lyuk nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!