Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nyitott Bluetooth fülhallgatót...

Nyitott Bluetooth fülhallgatót tudok venni az USAban?

Figyelt kérdés

Fontos hogy nyitott legyen, ha van ilyen, mert a fejhallgatom is az, amit Magyarországon hagytam, mert a többitől fáj a fülem a nyomás miatt. A Bluetooth pedig jó lenne, mert nincs jack a telómon, meg kényelmetlen a vezeték.

Olyan ami jó minőségű, nem valami gagyi jbl minőség, hanem amin minden tartomány jó minőségben kihallatszik nem tudom ez mennyire nagy elvárás. Viszont max 100$-t szánnék rá és ilyen Wallmart szerű helyekre tudok csak menni.

A nyitott kialakításra semmi találatot nem találtam, csak Bluetoothosat. Alapból nagyon kényes vagyok, nem tudom melyik lenne kényelmes, de az agybadugosokat alapból nem bírom.

2023. jún. 25. 17:37
 1/9 A kérdező kommentje:
Ha és nem tudom számít-e, de Android telóm van
2023. jún. 25. 17:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy milyen neked a nyitot fülhallgató. Ha meg érdekel menj be egy Best Buy-ba, Walmart-ba, Target-be vagy valami boltba és nézd meg, hogy van-e. Egyébként az összes áruház oldalán meg tudod nézni, hogy mi van nekik az üzletben
2023. jún. 25. 17:45
 3/9 A kérdező kommentje:
De ha azt mondom, hogy "opened" nem hiszem hogy tudni fogják. De persze elmegyek, de csak jövőhéten tudok, addig jó lenne ha valaki leírná a tapasztalatát, mert gondolom nem lehet felpróbálni a fülhallgatókat.
2023. jún. 25. 17:52
 4/9 anonim ***** válasza:
De ha a réginek a típusát megmondod, abból sok kiderül.
2023. jún. 25. 17:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Ilyesmi?

Nokia BH-503

2023. jún. 25. 17:57
 6/9 A kérdező kommentje:
#4 de az egy fejhallgató, én most fülhallgatót keresek. Egyébként AKG, de úgy tudom vannak már fülhallgatók is nyitottak, pl az új airpodsok, de annál azért olcsóbbat akarok:D
2023. jún. 25. 18:49
 7/9 anonim ***** válasza:
#3 De milyen az a nyitott fülhallgató????
2023. jún. 25. 20:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem agybadugós fülhallgató.
2023. jún. 26. 01:55
 9/9 A kérdező kommentje:

A nyitott hangrendszerre gondolok, amikor nem teljesen zárt, így a nyomás is ki tud egyenlítődni.

Ha jól tudom az újabb airpodsok is ilyenek. Van rajtuk egy lyuk. Ugyanúgy működik mint a nyitott fejhallgató, csak kisebb rajta a lyuk nyilván.

2023. jún. 28. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!