Melyik az a zajszűrős füles ami a legjobban szűr?
A munkahelyem nagyon zajos (felújítás hangok szinte folyamatosan + kiabáló munkatársak + rádió üvöltetés), nekem pedig kellene a saját munkámhoz hogy tudjak koncentrálni és/vagy jól halljam amit hallgatok. Az online megbeszéléseknél is jó lenne ha nem hallatszana be a mellettem ülő kolléganő (1-2 másodperc csúszással hallom őt élőben meg az online megbeszélésen a fülesemből, aránylag zavaró)
Munkába utazás meg hazaút alatt pedig szeretek olvasni, de mindig vannak kiabáló kisgyerekek vagy hangosan telefonálók, visongva nevető tàrsaságok stb.
Otthon a szomszéd szeret flexelni, fűkaszálni, ilyesmik, meg berakta az ablakunk alá a világ leghangosabb szivattyúját, de jó lenne hallani mondjuk a filmet amit néznék.
Van olyan fülhallgató ami megbirkózik ezekkel a zajokkal?
Árban rugalmas vagyok ha tényleg olyan jó a cucc, de azért ne legyen luxus kategória..
Sony WF-1000XM4
Air Pods Pro (ha iPhone-os vagy)
Galaxy Buds 2 Pro (ha Samsung-os vagy)
A fület befedő fülesek jobb zajszűréssel rendelkeznek amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!