Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik az a zajszűrős füles...

Melyik az a zajszűrős füles ami a legjobban szűr?

Figyelt kérdés

A munkahelyem nagyon zajos (felújítás hangok szinte folyamatosan + kiabáló munkatársak + rádió üvöltetés), nekem pedig kellene a saját munkámhoz hogy tudjak koncentrálni és/vagy jól halljam amit hallgatok. Az online megbeszéléseknél is jó lenne ha nem hallatszana be a mellettem ülő kolléganő (1-2 másodperc csúszással hallom őt élőben meg az online megbeszélésen a fülesemből, aránylag zavaró)

Munkába utazás meg hazaút alatt pedig szeretek olvasni, de mindig vannak kiabáló kisgyerekek vagy hangosan telefonálók, visongva nevető tàrsaságok stb.

Otthon a szomszéd szeret flexelni, fűkaszálni, ilyesmik, meg berakta az ablakunk alá a világ leghangosabb szivattyúját, de jó lenne hallani mondjuk a filmet amit néznék.

Van olyan fülhallgató ami megbirkózik ezekkel a zajokkal?

Árban rugalmas vagyok ha tényleg olyan jó a cucc, de azért ne legyen luxus kategória..

2023. jún. 20. 17:22
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja, lemaradt: csak vezeték nélküli bedugós füles érdekel. (Tehát fejhallgató nem)
2023. jún. 20. 17:22
 2/2 anonim ***** válasza:

Sony WF-1000XM4

Air Pods Pro (ha iPhone-os vagy)

Galaxy Buds 2 Pro (ha Samsung-os vagy)

A fület befedő fülesek jobb zajszűréssel rendelkeznek amúgy.

2023. aug. 16. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!