Vettem okos telefonomhoz vezeték nélküli fülhallgatót. Hogyan tudom működésbe hozni a telefonnal?
Mert ez Wifis =)
Abban a beállításban próbálkozz!
Az mit jelent hogy wifis (?)
Remélem, tudom használni okostelefonról bárhol (Xiaomi 11) (???)
Kiveszed a tokjából. A telefonon megnyitod a Bluetooth beállításait. Az Elérhető készülékek között fog először megjelenni, ott ráböksz, kérdezi hogy akarsz-e csatlakozni, akarsz és....kész.
Ha nem jelenik meg azonnal, várni kell kicsit, míg párosító üzemmódba nem lép a füles, a telefonon frissíteni az Elérhető készülékek listáját.
Ha nem lép magától párosító üzemmódba, akkor kézzel kell ezt kezdeményezni, a készüléknek megfelelően, ez a használatijából derül ki. Nyelvtudás hiánya ma már nem akadály, le tudod fordítani. Ha találsz róla Youtube videót, az is jó erre.
Köszi, sok mindent leír, csak azokat a legelső lépéseket nem , amik ahhoz kellenének nekem hogy egyáltalán használni tudjam.
Vajon kellhet e hozzá letölteni valamit a Google play ből vagy valamilyen áruházból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!