🙃 hihetetlen ,, Mi olyan nagyon drága ebben a keszülékben?
2023. jún. 10. 11:59
1/11 anonim válasza:
Nem drága. Keress rá hogy mennyi a bolti ára.
2/11 anonim válasza:
"drága készülék" & "miért vesznek/vesznek -e Magyarországon drága telefonokat" kérdések feltevője: nem unod még?
3/11 anonim válasza:
Nem vagyok mai gyerek, és fél évszázada, amikor még a HiFi nagy dolog volt, a Marantz cuccok egy jobbfajta nyugati autó árába kerültek (közben általában csak keleti autót lehetett kapni). De a mai napig ez a minőség, ami nem egy évre tervezett cucc. Szóval nem kínai és aki értékeli, annak ez az ára.
4/11 anonim válasza:
Ennyiért még neked kéne fizetni hogy elhozhasd egyáltalán.
5/11 anonim válasza:
#1-nek: De. Ez drága. Attól, hogy a bolti ára is drága; attól ezek az árak még irreálisak. És számomra is tényleg érthetetlen ez. :O [többi kommentet még nem olvastam; és új hozzászóló vagyok; ez az első hozzászólásom ide. ]
6/11 anonim válasza:
(* mármint, szürreálisan sokba kerül.
Nekem úgy tűnik, szürreálisan magas az értéke. Amire becsülték; amennyiért adják. ) bocsi ha vmi nemjót írtam.
7/11 anonim válasza:
Kereslet-kínálat. Leírtam hosszabban, csak pár suta jelentette, mert haragszom a sutákra.
8/11 anonim válasza:
" Attól, hogy a bolti ára is drága; attól ezek az árak még irreálisak. És számomra is tényleg érthetetlen ez."
De, nagyon is érted.
Aki akarja megveszi.
Neked nem kell megvenned, tehát az ára neked abszolút lényegtelen.
9/11 anonim válasza:
minden termék annyit ér amennyit adnak érte. próbáld meg felfogni.
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!