JBL Vibe Flex sparos akcióban mennyire éri meg? (18990 Ft) Milyen hangja van?
Figyelt kérdés
2023. jún. 8. 20:42
1/5 endru23 válasza:
Szia
Az ára jó, de a termék nem. Én is vettem, csak a kínlódás van vele. Nincs szilikon hallójárat dugó rajta, így nem annyira stabil. A füles lazán áll, úgy érzed ki fog esni, de nem, de ez idegesítő. Ami ennél is rosszabb, h simán beszűrődik a környezet zaja, amitől én mondjuk kész vagyok…
Én nem ajánlom.
u.i.: Átlagosnál talán picivel nagyobb a fülem és férfi vagyok.
2/5 endru23 válasza:
Előző vagyok, a hangzása amúgy nagyon jó lenne amikor jó áll a füledben, az esetek 95%-ban nem így van…
3/5 anonim válasza:
Kedves Endru23!
Mennyire érzékeny a JBL Vibe Flex mikrofonja? Mennyire hangosan kell beszélni ahhoz, hogy a másik fél értse amit mondok? Esetleg elég a normál beszédhang?
4/5 endru23 válasza:
Pár hívást intéztem róla, nem volt gond a hívás minőségével vagy hangerejével. Szóval ez a része nálam rendben van (ez normál -bal a balba - viselés esetén).
5/5 anonim válasza:
Nekem megérte, a leírásban benne van hogyan kell forditani a fuledben a cuccot, hogy stabil legyen, nekem ugy nem erzodott, hogy kiesne futas alatt sem. Hangja is jo, plusz jbl alkalmazasban testreszabhatod. Nekem egyetlen problema, hogy laptopommal ha hasznalom valamikor nagyon durvan torzit, valami baj a parositassal lehet ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!