A legjobb külső vinyó(hdd)érdekelne ami mem mondja be az unalmast a tv-től, melyik lenne a megfelelő?
Ha van pénz akkor: NAS - hálózat - dedikált mediaplayer/KODI - tv :)
Ez a tv-re dugott winyó csak baszakodás.
WD My Passport, és WD Elementseim vannak. Meg vagyok elégedve. Volt 2 Toshibám is, azok kipurcantak nagyon hamar. De lehet csak én voltam a szerencsétlen, mert itt a gyakorin többször előfordul ez a külső merevlemez választós kérdés és mások meg nagyon szokták dicséni a Toshibákat.
#4 Az országunkban eleve feltételezik, hogy te a vásárolt adathortózóra valami illegálisan letöltött dolgot fogsz tárolni, ezért mindenre, még a fényképezőgépedbe vett memóriakártyára is jogdíjat fizettetnek veled. Így speciel engem nem érdekelnek a tartalomkészítőt,menjenek kérjék ki a részüket az Artisjus-tól.
Ami meg a kérdést illeti, én is a NAS-t javaslom hálózati kábellel, mert nagyon sokszor olvastam itt, hogy az USB-vel rádugott winyóról akadnak a filmek mivel kicsi az adatáviteli sebesség. Nálam NAS-ról ilyen gond nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!