Mi lehet a baja az erősítőnek?
Figyelt kérdés
Adott egy SAL erősítő az autóban. Egyik napról a másikra elkezdte leszívni az akkut, és folyton bekapcsolva marad úgy is hogyha a remote szálat LEKÖTÖM róla, és remote szál nélkül is működik... csak az RCA van bedugva és ugyanúgy szól. :D Mi okozhatja ezt?2023. jún. 4. 12:34
1/4 A kérdező kommentje:
*SAL PRO+ 280W
2023. jún. 4. 12:37
2/4 Szervizmérnök úr válasza:
Ha bekapcsolva marad, akkor még szép, hogy a nyugalmi áram leszívja.
De ez egy külön szakma, az ember megkeresi az áramkörben a hibát.
Én ebből a tudásból vettem autót, lakást, mindent.
Nem tudom röviden leírni. Keress egy szervizmérnököt, hátha megoldja.
3/4 anonim válasza:
A kapcsolóüzemű tápja környékén nézz szét. A TL 494-et engedélyezi a remote 12V-al egy diódán keresztül. Ezen a környéken nézelődj. Van ott mellette egy műveleti erősítő, kis SA tranyó, egyéb kis diódák a körben (4148) , ezeket kell megnézni.
Szervizmérnököt miért pontoztátok le? Igaza van!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, sajnos nekem ez magas. :/ Szerintem beszerzek egy másikat majd, nem tudom megéri e javítgatni.
2023. jún. 4. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!