Új fejegységel halkabbak a hangszóróim?
Autombol ki hajitottam a gyári buta rádiót és vettem a helyére egy 7 ezer forintos Bluetoothos fej egységet.
Szebben szól viszont a hangerő és a basszus sokkal gyengébb mint volt.
Ez miért van? Ha egy erősítőt kötnék a kettő közé akkor vissza nyernem a gyári hangzást?
Autó, régi rádió, új fejegység gyártója, típusa?
Ezeket azért kérdezem, mert azokból visszavezethető a hangszóró(k) illetve az erősítő teljesítménye, impedanciája.
Hangerő gomb nincs rajta?
Gyakorlati tapasztalataim alapján a henger alakú gombot az óra járásával megeggyező irányba kell tekerni a hangerő növeléséhez.. 🫡
Rossz kategória! Nem számítástechnikai kérdés.
Azon kívül ha nem fillérb.szóskodsz, és veszel egy normális márkát 20+ eFt -ból, akkor nincsnek ilyen gondjaid. Az én 20 eFt -os Kenwood -om pl sokkal hangosabb, mint a gyári még audio kazettás borzadály volt.
#5: A második kép alapján megtaláltam a szerviz kézikönyvet:
ezek alapján kettő darab TDA8566Q végfokic hajtja, amelyek egyenként, csatornákként 25 W-ot tudnak leadni 4, 40 W-ot tudnak leadni 2 Ohmos terhelés esetén. (A gyártó egyébként a mai napig létezik: [link] )
A #6-os hozzászólásban adott termékről viszont nem igazán találni semmit, noname gyártó.
Az Árukereső szerint:
a Buxton gyártja, de a gyártói oldalukon:
nem találni autós fejegységeket.
Nagyon gyanítom - az árból és az információhiányból - hogy ez nem tud akkora teljesítményt leadni, mint az eredeti autórádió.
Lenne hozzáfűznivaló, de előbb talán nézd az itteni válaszom:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!