S-video kábellel a DVD-lejátszót a számítógéppel összekötve, elvileg a monitoron kéne látnom azt, amit a TV-képernyőn?
Vagy mire szolgál pontosan és hogyan lehet ezt beállítani? Esetleg már előtte a TV-n látva, a lejátszó menürendszerében át kellene állítanom valamit, hogy a monitoron dobja ki a képet? Avagy automatikusan ezt kéne érzékelnie?
Mert én összekötöttem ugyan, de semmit se csinál.
köszi a tanácsokat
hova kötötted be? ahová a monitor is bevan kötve?
mert ha oda kötötted, akkor ne is csodálkozz,h nem látsz semmit, mert az kimenet, vagy van tv kártyád és azon van s video?
Jah értem, na én pont visszafele gondoltam, azt hittem, hogy a DVD lejátszó S-csatlakozója működik kimenetként, és ha rádugom a számítgépre, akkor megjelenik a monitoron az, amit egyébként a tv-n látnék ... azaz adott esetben egy film stb, ami éppen a dvd-n van ...
Ezek szerint fordított a dolog, és a számítógép S-csatlakozója kimenet és nem bemenet, de akkor megölöm a kedves media markt fantasztikus tanácsadóit, ugyanis ők ezt állították, amit írtam, én pedig, mint hozzá nem értő, el is hittem ...
++
na de a TV-n meg nincs olyan S-csatlakozási hely :(
Másrészt azzal ijesztgettek már sokszor, h meg ne próbáljam rádugni, mert elszáll a tv a frászba ... akkor ez nem igaz ?
Média marktos fickó igazat mondott, csak gondolom elfelejtette hozzátenni (vagy esetleg te)hogy van csak kimenetként szolgáló s-video csati is meg bemenetként funkcionáló csati is.Elviekben neked tudni kellene milyen van a gépeden, de rá is szokták írni.In/input=bemenet.out/output=kimenet.
Tv-re nyugodtan rádughatsz s-videó csatlakozót semmi baja nem lesz,Ehhez csak egy s-videó/scart átalakító kell ami kb 500 Ft.
Aki óvott a TV-re csatlakozástól, annak igaza volt.
Abban, hogy amikor összedugod:
vagy legyen kikapcsolva a tv és a gép
vagy legyen összekötve a gép fém háza atv csatlakozójának fém részével (ezt kikapcsolt állapotban összekötheted, ez egy potenciálon tartja a két eszközt)
Rengeteg kinyírt videókártya tulaj mesélte már hogy akkor szállt el a kártya amikor összedugta bekapccsolva. (bevallom én személy szerint nem hittem el, így az enyém is bánta)
Ezeken kívül semmi gond, képet neki ...
17:07
oké, de figyusz, ha az S-csati a lejátszón van, akkor sztem egyértelmű h kimenet lehet csakis, hiszen mi értelme a bemenetnek ?
na a számítógépen már jó kérdés, nincs ráírva semmi, na de a monitor csatija mellett van, ebből gondolom h akkor ez is kimeneti ...
és akkor emiatt nem működik nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!