Van rá esély hogy működjön rendesen az egerem?
Figyelt kérdés
Egy napja cukros teát öntöttem rá, a jobb clicket nehezen lehetett lenyomni és nehezen jött fel és nagyon kicskt kattant. Szétszedtem az egészet, kitisztítottam contacsprayel az egészt, egy kicsit javult de még mindig rosz. Ha sokat nyomogatom akkor eltűnhet ez a ragacsos érzés?2023. máj. 29. 13:44
1/3 Szervizmérnök úr válasza:
A műanyag részeket vízzel kell mosni, valójában a kontakt (így szoktuk írni magyarul) spray nem is igazán oldja a cukrot.
2/3 anonim válasza:
"kontakt (így szoktuk írni magyarul) spray nem is igazán"
A szpré sem oldaná, nemhogy a spray, ha már magyarul kell írni.
3/3 Szervizmérnök úr válasza:
Nem kellene trollkodni, a spray megfelel ebben a formában is
Elhiszem, hogy ezt nem érzi mindenki, mikor, hogyan jó.
Ami biztosan hülyeség:
"contacsprayel"
Már azért is, mert a "spray" végén nem ejtett betű van, ilyenkor a kötőjel kötelező:
Spray-vel.
Pendrive-val.
iPhone-om van.
Stb.
Szívesen segítek ilyen kérdésekben, én még valamikor könyveken nőttem fel, magyar nyelv és irodalmon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!