Mennyibe került anno kb egy nintendo kazetta? piacon,boltban,bárhol. és tényleg nem mindig az volt rajta, mint a matricán?
Figyelt kérdés
#Nes, kazetták
2023. máj. 18. 12:09
2/10 anonim válasza:
Semennyibe, ugynis itthon nem forgalmaztak ilyet.
3/10 anonim válasza:
Mi kb 30 éve a pecsa bolhapiacon vettük hétvégente, kb egy ezres volt. Boltban kb a duplája. Olyanra nem emlékszem, hogy nem az lett volna rajta.
De ha még régebbre visszamegyek, ugyanitt C60 floppy-k kb 100 forint/darab áron mentek! :D
4/10 anonim válasza:
Egy Nintendo “kazetta” mindig azt tartalmazta ami a matricán volt. Amire te gondolsz az famiclone volt. Bár akkoriban mindenki azt hitte, hogy Nintendoval játszik. Ezért is nevezte a nép sárgakazettás nintendonak. És ezeken a sárga kazettákon nagyon sokszor megesett, hogy a tartalmának köze sem volt a matricához. Vagy esetleg rá volt írva, hogy 1000 játék. Ami persze ugyanaz az 5 játék volt, csak 200x szerepelt a listán.
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Nekem sárgakazettásom volt, illetve hát nem tudom, mert a gépen alapból voltak játékok, és a klasszikus marió rajta volt, nem tudom, hogy akkor ez minek számít. :D
A kazettákon inkább olyan volt, hogy megtévesztő volt a címke, a képnek semmi köze nem volt a tartalomhoz.
7/10 anonim válasza:
A SNES vagy super nintendo entetainment system "kazetták" 8- 15000 ft között a sima NES nem tudom.
A sárga kazettás "nintento" valami piacos gagyi másolat volt 500 Ft kazettákkal , havernak olyan vokt sose játszottam vele. Ja és kb 28 éve
9/10 anonim válasza:
Nemár, hogy régen egy snes kazi is 10 ropi volt már?! Ennyire megszépíti az árakat az idő? :)
10/10 Hintalow válasza:
Igen, megszèpìti, nem sokan engedhettèk meg maguknak annó (kèsőbb is terjedt el nálunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!