Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Apple iCloud vagy iD beállítás...

Apple iCloud vagy iD beállításában tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Kaptam egy használt iPad 2-t ingyen, és nem tudom rendesen használni, mert még az előző tulajdonos van rajta bejelentkezve az iCloud fiókjával. Próbálta ő is törölni/kijelentkeztetni magát, de valami kódot kérne hozzá (apple iD?), és arra nem emlékezett. Úgyhogy ideadta így, hadd küzdjek meg vele én.

Próbáltam új apple fiókot (iCloud?) csinálni is rajta, de valami olyasmit ír, hogy már túl sok felhasználó hozzá lett adva ehhez a készülékhez, ezért nem engedi.

A másik meg, hogy sajnos persze az app store-ban sikerült őt kijelentkeztetnem a fiókjából, így viszont már semmilyen appot nem tudok rá letölteni / frissíteni rajta.

A legnagyobb gond pedig talán, hogy idáig csak androidos eszközeim voltak és nem igazán ismerem ki magam ezzel a kütyüvel...

2023. máj. 12. 21:18
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Az elozo tulajdonosnak kell kijelentkeznie, kulonben az eszkoz hasznalhatatlan. Ez egy teljesen szandekos, biztonsagi funkcio, igy probalnak gatat vetni a lopasoknak. Nincs masik megoldas, vissza kell emlekeznie az ID-re es a jelszavara.
2023. máj. 12. 22:00
 2/10 anonim ***** válasza:
39%

Ahogy az #1 írja.

Ha tudjátok bizonyítani akkor van olyan eset, hogy az Apple feloldja. De elég szigorú eljárást követ, és bizonyos dokumentumokat és azonosítási adatokat kell bemutatni a zárolás feloldásához.

2023. máj. 12. 22:03
 3/10 anonim ***** válasza:
65%

Kezdjük azzal, hogy az iPad 2 egy nagyon régi cucc. Nem éri meg vele vacakolni még akkor sem ha csak simán be kellene rá jelentkezned és nem volna semmi más probléma vele. Nagyon lassú és az iOS9-es rendszer miatt már a legtöbb mai app nem is fut rajta. Nálam egy óra app fut rajta a polcon.

Amiről 1-es vakerál hozzáértés nélkül az az iPad keresése funkció ami az iPad aktiválását akadályozza meg, a használatát - ahogy te is látod - nem.

A túl sok AppleID-s problémára itt a megoldás:

[link]

Számítógépen is létrehozhatsz AppleID, nem kell az iPadon. Az AppleID pontosan olyan mint droidoknál a google fiók. Ennek csak egy része az iCloud. Az összes vásárlás, zenék, appok, stb (mint a play áruház) is ezen keresztül mennek.

Két dolgot lehet megpróbálni:

- állítsa vissza a feledékeny ember az AppleID fiókját és jelentkezzen ki.

- próbáld meg visszaállítani az iPadot gyári állapotba iTunes program segítségével. Ha nincs rajta bekapcsolva az aktiválási zár, akkor be fogsz tudni jelentkezni a saját AppleID-ddel és tudod használni a tabletet - már amennyire egy 12 éves cuccot lehet használni bármire is. Ha kéri az előző tulaj AppleID-ját, akkor vágd a fejéhez, hogy ne osztogasson ingyen elektronikus hulladékokat. Ha mégis, akkor pedig használatra kész állapotban adja át.

2023. máj. 12. 22:20
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Anyukádat pontozd le!
2023. máj. 13. 08:27
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Mindenki zöld pipát kapott. :)

2023. máj. 13. 14:06
 6/10 anonim ***** válasza:

Hiába emelgeted ki naponta a kérdést, nem fogsz a 3-asnál jobb választ kapni.

Ez egy régi sz.r, ráadásul el lett cseszve a sok próbálkozással és azzal, hogy az előző tulaj elfelejtette a jelszavait.

Ha mindenképpen iPad kell, akkor vegyél egy sokkal újabbat!

2023. máj. 15. 08:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Előző tulaj elfelejtette a jelszót, egyszerűen bukó, ennyi.
2023. máj. 15. 11:20
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi, tudom, de azért még küzdök érte, amíg lehet.

Azt ígérte, megpróbálják előkeríteni a jelszót.

Nem kellett iPad egyáltalán, csak megörültem neki, hogy ingyen van, ezért hoztam el.

De nem tudok és nem akarok annyit rászánni, mert nem használnám ki annyira a hétköznapokban, hogy megérje rá költeni.

Illetve már nem bízok semmilyen tabletben, mert eddig mindig csalódtam bennük.

Összesen 3 is volt nekem az elmúlt pár évben, és mindegyiket újonnan még ajánlgatták, hogy milyen szuperek, vegyem meg, aztán elég rövid időn belül már semmilyen app nem volt rájuk kompatibilis, meg belassultak, és azóta is csak elektronikai hulladékként hevernek a fiókban.

Úgyhogy elég szomorú ez szerintem.

2023. máj. 16. 00:06
 9/10 anonim ***** válasza:

"azért még küzdök érte, amíg lehet"

Eddig lehetett. Világosan leírta 3-as mi van.

"megörültem neki, hogy ingyen van"

Olcsó húsnak híg a leve.

"Illetve már nem bízok semmilyen tabletben, mert eddig mindig csalódtam bennük."

Nem tudom miért a tablet a hibás amikor egy szenilis ember elfelejti a jelszót. Ráadásul a leírásod alapján nem csak szenilis, hanem totálisan technikai analfabéta. És még te sem értesz hozzá egy fikarcnyit sem. És nem a két hülye a hibás, hanem a tablet! Tipikus :D

"Úgyhogy elég szomorú ez szerintem."

Az a szomorú, hogy teljesen fogalmatlan vagy, elmondjuk hogy mi a helyzet és még mindig a tablet a szar szerinted.

2023. máj. 16. 08:26
 10/10 A kérdező kommentje:

#9 Köszi hogy lehülyéztél azért, mert eddig még csak androidos eszközeim voltak, ilyen iOS csoda meg még soha ezelőtt. Persze hogy nem értek hozzájuk...

De azt hittem, ez a fórum erre való, nem pedig kizárólag profi szakemberek társalgására.

Különben szerintem nem értetted meg rendesen amiket írtam. A mostani jelszó elfelejtésnek mi köze ahhoz, hogy volt korábban 3 gagyi androidos tabletem? Mert ugyebár írtam, hogy azok miatt veszett el a bizalmam.

A mostani tablet meg nem (csak) azért sz@r, mert elfelejtették a jelszót, hanem mert régi rajta az operációs rendszer és nincsenek rá már appok.

Ez egy olyan tény, amiről szintén nem gondolom, hogy az én hibám lenne...

Ha zavar a kérdésem (amit egyetlen 1x emeltem csak ki egyébként), görgess nyugodtan tovább, nem muszáj válaszolni, főleg nem ilyen bántó stílusban.

2023. máj. 17. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!