Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha néha (azért elég sűrűn)...

Ha néha (azért elég sűrűn) akad a DVD egy lejátszóban, az inkább a lemez vagy a lejátszó hibája?

Figyelt kérdés

Előfordul a gyárilag írt és a számítógépen írt lemezekkel is, de tök kiszámíthatatlan módon. És azt is észrevettem, hogy a formátum se számít, mindegyiknél előfordul.

Ez vajon minek a hibája?

Azért kérdezem, mert még a 3 napon belül vagyok, és ha egyértelműena lejátszó, akkor viszem vissza, mint a huzat.

köszi szépen !!

2010. okt. 10. 10:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha előfordul eredeti lemezekkel is, akkor szerintem vidd vissza. Nekünk több lejátszónk is van (a noname-től a márkásig), de nem nagyon szoktam ilyent tapasztalni egyiken sem, maximum néha egy-egy a divx-nél.
2010. okt. 10. 10:19
 2/2 A kérdező kommentje:

oké

és formátum kérdése lehet ?

2010. okt. 10. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!