Hogyan lehet kikapcsolni ezeket a (nekem) felesleges funkciókat?
Figyelt kérdés
Az alany egy 75"-os Samsung okostévé. Minket a TV adások egyáltalán nem érdekelnek, sem a földi, sem az internetes adások. Kizárólag Youtubozunk rajta, s mégis minden bekapcsoláskor a pofánkba tolja a Samsung a saját menüjét, és azt, amit szerinte mi szeretnénk nézni. Hiába variálom át a menüket, tiltok le mindent, ami nem kell, újra és újra a saját elgondolása szerint átrendezi a menüket, visszahozza a letiltott pontokat, vagyis a végtelenségig erőlteti magát. Nincs erre valami generális megoldás? Mivel a Youtube miatt van netje, marha okosnak gondolja magát, és ez nagyon irritáló.2023. máj. 9. 09:29
2/6 anonim válasza:
Ismerősnek is dobálja fel a reklámot, meg erőszakoskodik a tévé. Azokat az ip-ket kell tiltani ahonnan a baromságokat letölti és kész. Ha a router tud ilyet az a legjobb megoldás
4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, mindig úgy kelek, hogy bemantrázom magamnak, hogy "ez nem a hülyék gyülekező helye", aztán mindig jön egy tefajta.
2023. máj. 10. 09:03
5/6 anonim válasza:
'aztán mindig jön egy tefajta.'
Aki miatt rájössz hogy ideje gyülekezni?
Ez van ha nem előre gondokkodik az ember.
Én pont ezért nem vettem mindentudó tv-t, csak egy droidos boxot. Amit szabadon konfigolok kedvemre.
6/6 anonim válasza:
5: Azt miért nem gondolkodott előre ?
hol kap 75 centis tévét ami nem okos ?? Tudsz linket küldeni hogy mit KELLETT volna vennie ?
Ja igen, lazán rootolhato konfigolhato a samsung tvk 99.9 százaléka így a probléma megoldható, és nem kell droidos boxxal kínlódnia hanem elegánsan megy minden..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!