Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért csak az egyik oldala...

Miért csak az egyik oldala szól az újonnan vásárolt Oneodio Pro C fejhallgatónak?

Figyelt kérdés

Vásároltam egy Oneodio Pro C típusú fejhallgatót, viszont csak azaz oldala szól ahol a kábelt bedugom a gépbe, vagyis a jobb. A bal oldal teljesen néma. Lenne valakinek ötlete hogy mi lehet a probléma, esetleg be kellene állítani valamit hogy a másik is szóljon? Teljesen új a fejhallgató ezért gondolom vagy inkább remélem hogy nem hibás hogy csak az egyik oldala működik, főleg hogy ez egy elég megbízható márka, szóval lehet én nem állítottam be valamit jól. A korábbi fejhallgatóm a pár ezer forintos no name-s fejhallgatók is mindenféle beállítás nélkül megfelelően működtek. Azaz oldal ahol van hang, az szuperül működik, jó a hangzás, csak jó lenne ha mindkét oldalt lenne.

Előre is köszönöm a segítséget!

#Oneodio Pro C fejhallgató, fél oldala néma,
2023. máj. 5. 15:25
 1/2 anonim ***** válasza:

"főleg hogy ez egy elég megbízható márka"

:'D

Jótállás vagy elállás. Javaslom az utóbbit..

2023. máj. 5. 16:26
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm 1-es, közben megoldódott. A 3,5 mm-es jack kábeljét fordítva dugtam össze, ugyanis mindkét vége 3,5 mm-es és nem volt mindegyik melyik vége kerül a fülesbe és melyik a számítógépbe. De miután felcseréltem a két dugaszt, mindkét oldal jól szól így szerencsére nem kell visszaküldeni.

Nem megbízható márka az OneOdio? Én azt olvastam elég régóta vannak a piacon és elég jó minőségű fejhallgatókat gyárt.

2023. máj. 5. 16:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!