Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megéri lecserélni a Samsung...

Megéri lecserélni a Samsung tv-m egy nagyobbra?

Figyelt kérdés
2020-as 55"os QLED tv-m van, és nézegetek egy 75"os Samsung qled tvt. Nekem nem olcsó az ára, majdnem 2x annyi mint a mostani volt anno. Megéri lecserélni vagy inkább varjak pár évet vele?

2023. máj. 5. 11:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a megvásárlása nem eredményezi azt, hogy 2 hónapig éhezned kell, akkor vedd meg.
2023. máj. 5. 11:50
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Hogy jön ide az a szó, hogy megéri, mikor pár év múlva semmit se fog érni? Ha neked ez a vágyad, akkor cseréld, de én műszaki cikket csak akkor cserélek, ha régi és elromlott, vagy ha valami új funkcióra van szükségem, pl autorádiónál a bluetooth.
2023. máj. 5. 11:52
 3/8 Morzsi007 ***** válasza:
Minek? Ha nincs gond vele. Ha van sok pénzed, akkor sincs értelme, csak igényed. Ha már ennyire ráizgulnék a dologra, inkább valami újabb technológiában gondolkodnék, pl OLED, már van a Samsungnak is(újra). De az sem érdekel igazából, talán mert kivetítőt használok filmhez, elég nagy a kép, nekem ez áll legközelebb a mozi élményhez, nem a csilivili színek, Tv csatornákat abszolút nem nézek.
2023. máj. 5. 12:39
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Mindenképpen vedd meg, mert ha lesz újra papilátogatás vagy angol koronázás, azt meg kell nézned nagyban:DDD

Támogassad csak a hulladéktermelést...pfff

2023. máj. 5. 13:00
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Az a baj a Samsung oled tv nagyon drága. 55os van fel millióért. Amúgy igazatok van lehet azt a pénzt jobb másra költeni ha semmi baja.

2023. máj. 5. 13:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem csak ez a két opció van. Vehetsz használtat is, bár nem hiszem, hogy sokkal olcsóbb, ha nem túl régi. A régit is el lehet adni, szóval nem fél milliós kiadás lenne. Pár hely: jofogas.hu, hardverapro.hu, vatera.hu. Bontatlant is kifoghatsz, üzletek is hirdetnek.
2023. máj. 5. 13:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem maradj annál ami jelenleg van neked
2023. máj. 5. 14:12
 8/8 Salx Narval ***** válasza:
Én nem cserélném le az biztos de azt honnan tudhatná bárki, hogy neked milyen igényeid és lehetőségeid vannak. Mérlegelés és a döntés a te dolgod. Az a jó választás amitől elégedett leszel, legyen az bármi.
2023. máj. 6. 05:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!