Miért nem kapcsol be a hifim?
Üdv, van egy LG FFH-376 Mini Compo System típusú hifim, de nem akar bekapcsolni, semmi életjelet nem ad. Levettem az oldalát, fázisceruzával megmértem ahol a 220 megy be, világít. Biztosítékok rendben, bár nem világít a ceruza, akármelyik oldalukhoz érintem.
Itt egy kép a belsejéről:
Ha megnyítjátok új lapon a képet, bele lehet nagyítani.
Illetve azt vettem észre, hogy egy bizonyos ponton melegszik a fém része a hifinek addig, ameddig ki nem húzom értelemszerűen.
Köszönöm szépen a segítő válaszokat előre is!
Bekarikáztam, melyik részen melegszik, remélem látszódik:
Multiméterem van egyébként, de nincs bele elemem, meg nem is szeretnék nagyon belepiszkálni ha nem muszáj.
Annak pontos megállapításához hogy mi a baja nem elég az információ.
A szükséges információt a készülék vizsgálatával, mérésekkel lehet megszerezni.
Értem, köszönöm a válaszokat!
3/3: néztem a csatornát amit küldtél, lehet rákérdezek nála, hogy tudna e segíteni.
A nem akarok belepiszkálni részt arra értettem, hogy nem szeretném nagyon szétbontani, csak az oldalát levettem, hátha egy szétcsúszott csatlakozásról van szó, ha valami komolyabb lenne, akkor azt láttam volna. Kondenzátorok épek, de úgy tűnik, mintha nem kapna áramot az előlap, amin a gombok és a kijelző van. Illetve a melegedés sem normális szerintem, mivel nem kellene semennyire melegednie, nem hogy forrósodnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!