1/12 Gugu Gabor válasza:
Ki tudod vele támasztani az ajtót. Pontosan mire lennél kíváncsi?
2/12 A kérdező kommentje:
Már nincs kábelos internet, ez volt a modem, mire jó még?
2023. ápr. 26. 08:09
3/12 anonim válasza:
Leszeded a burkolatát és felhasználod valami kreatív dologra. Vagy csak alátétként vagy nehezékként használod.
4/12 anonim válasza:
* Gáztűzhely felett vagy hőlégfújóval akár formázhatod is.
5/12 anonim válasza:
Csinálhatsz belőle kaputelefont.
6/12 anonim válasza:
Ez egy ősrégi kábelmodem. Ha a szolgáltató nem kérte vissza, akkor otthon semmire nem jó.
A burkolatát felhasználhatod valami hobby projekthez, a belsejét meg add le elektronikai hulladéknak, kaphatsz érte 100-200 forintot.
7/12 anonim válasza:
#3 +1 Én pl rossz nyomtató papírtálcájából csináltam kerékpárkormányra mobiltatrót. Az oldalaiból meg kivágtam négy lapot és a új nyomtató külső tintatartájára csináltam burkolatot hogy ne süsse a nap. A lehetőségek végtelenek. Tolltartót is csinálhatsz belőle... Kibelezed majd összerakod csak a burkolatát és kifurkálod és beleállítgatod a tollakat meg ceruzákat. Vagy veszel egy pc oldalventilátort, ráragasztod és nyáron az asztalon mehet az arcodba ha nagyon melegvan ( én ugyan ezt rossz külső hdd vel csináltam meg, 12v volt a hdd tápja is meg a venti is, levágtam a tápkábel végét és ráforrasztottam egy kis kapcsolóra a ventivel együtt és gombnyomásra indul a ventillátort meg ráragasztottam a hdd házára.)
8/12 A kérdező kommentje:
Na az jóó!
2023. ápr. 27. 15:43
10/12 A kérdező kommentje:
Volt 1 jó kis ügyes kapcsoló a hátulján, azt már kiszedtem,
2023. máj. 2. 07:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!