Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A GTA VI Xbox one ra meg fog...

A GTA VI Xbox one ra meg fog jelenni? Ha igen, mikor?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 25. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Esélytelen.
2023. ápr. 25. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:
62%
Honnan kéne tudnunk?
2023. ápr. 26. 03:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Minek válaszolsz ha nem tudod. Inkább ne is írj. Ép ezért kérdeztem mert én se tudom
2023. ápr. 27. 20:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Nincs hivatalos megjelenési dátum, spekulációk szerint 2024-25. Ez azt jelenti, hogy addigra már az XBOX Series is 4-5 éves lesz, miközben egy konzolgeneráció 7 évig tartott az eddigiekben. Így tehát esélytelen, hogy az addigra 11-12 éves XBOX One generációra megjelenjen.

2023. ápr. 27. 20:58
 5/5 anonim ***** válasza:
62%
#3 Minek teszel fel olyan kérdést, amit csak a Rockstar Games tud? A játék még meg se jelent, maga a Rockstar Games se árult el semmit róla, csak annyit, hogy "készül". Nem gondolod, ha lenne ilyen információ, akkor első keresésre megtalálnád?
2023. ápr. 27. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!