Hogy tudom feloldani?

Figyelt kérdés

Van egy Huawei Mediapad T5 tabletem. Gyári vissza állítást csináltam rajta. Mikor állítottam be a dolgokat ugye be adta hogy jelentkezek be a Google fiókba. Na de itt kezdődik a probléma. Nem enged be lépni. Akár melyik e-mail címmel próbáltam azt írta hogy hiba történt vagy azt hogy “kérjük, jelentkezzen be az egyik tulajdonosi fiókkal ezen az eszközön”. Így meg tovább menni nem tudok.

Esetleg valaki tudna segíteni?

2023. ápr. 25. 20:11
 1/8 anonim ***** válasza:

G-mail zárnak hívják.

Beviszed egy szervízbe akkor 5.000ft-ért megcsinálják, vagy ha nagyon értesz hozzá és biztos vagy benne, hogy mit csinálsz, akkor te magad is meg tudod csinálni pár óra alatt.

Erről találsz több leírást, videót stb.

2023. ápr. 25. 20:22
 2/8 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Én inkább megcsináltatnám az a biztos.

Szerintem ennyit megér neked hogy jó legyen.

2023. ápr. 25. 20:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Azzal a Google fiókkal kell rajta bejelentkezni, amelyikkel eredetileg is volt.
2023. ápr. 26. 00:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha G-mail záras akkor NEM tud bejelentkezni SEMMIVEL.
2023. ápr. 26. 08:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Hadd találjam ki: használtan vetted marketplace-ről és most szembesülsz azzal, hogy ez bizony lopott...
2023. ápr. 26. 11:02
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek hogy válaszolt.

Utolsónak szól:

Újonnan lett véve. Először lett gyári visszaállítás csinálva.

Fogalmam sem volt hogy ez már ilyen hogy lezárja.

2023. ápr. 27. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha újonnan vetted, akkor nem kér ilyet. Vagy azt a jelszót kell neki megadni, amit az első indítás áll a visszaállítás előtt használtál.
2023. ápr. 28. 06:16
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 igen is csinál ilyen NÉMELYIK telefon, ha úgy van visszaállítva, hogy nincs kijelentkezve a Google fiókból.
2023. ápr. 28. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!