Mire figyeljek használt Xbox vásárlásakor?
Figyelt kérdés
Elméletileg 2 éve nem volt használatban. Ki fogom próbálni természetesen.2023. ápr. 23. 12:40
1/11 anonim válasza:
Honnan veszed? Megbízható az eladó?
2/11 A kérdező kommentje:
Egy ismerősömtől. Azt mondta, hogy még a karantén alatt használta nagyon, de azóta nem. Nem akarta eladni, de meggyőztem, hogy nekem kell. Aztán holnap nézném meg.
2023. ápr. 23. 13:02
3/11 anonim válasza:
És mennyit kér érte? És melyik modell?
4/11 A kérdező kommentje:
Xbox One X, 2 kar, 2 terrás külső meghajtó, játékok.
65 ezer, de az árat én mondtam neki.
2023. ápr. 23. 13:32
5/11 anonim válasza:
65 ezerért szinte ingyen van. Ha a hűtés jól megy, szerintem vedd meg
6/11 A kérdező kommentje:
És azt hogy tudom lecsekkolni? Ez lenne az első konzolom.
2023. ápr. 23. 13:46
7/11 anonim válasza:
Kapcsold be és mondjuk egy óra játék után nézd meg hogy hogy üzemel a gép, ha nagyon tényleg nagyon meleg és a hűtés sem üzemel annyira, akkor valami baj van vele. Illetve próbáld ki a lemezes játékokat, hogy normálisan mennek-e, és hogy a lemezolvaso is teszi a dolgát
8/11 anonim válasza:
Meg még annyit megtehetsz, hogy megkéred, hogy takarítsa ki teljesen vagy elviszi kitakarítattni, ugyanis 2 év alatt jól beporosodhatott. Ha az ismerősöd, akkor csak nem verné át téged! Jó játékot!
9/11 anonim válasza:
Mindenképp takarítsd ki, vagy vidd el egy szervizbe pucolásra. De YouTube-on egy rakat videó van erről, nem nagy dolog.
Jó játékot!:)
10/11 A kérdező kommentje:
Odaadta 2 napra, hogy próbáljam ki. Nem forrosodott fel, halk, tökéletesen működik. 55 lett végül a vételár.
2023. ápr. 26. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!