Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem ismeri fel a gép az...

Miért nem ismeri fel a gép az mp4 lejátszómat?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem a Tescoban egy MA-C182-es mp4 lejátszót, be lehet kapcsolni, nincs semmi egyéb gond vele, csak annyi h. fel szeretném tölteni ezért csatlakoztatnom kell a gépemhez, a gép viszont nem ismeri fel. Ha tovább kattintgatok kiírja, h. nincs illesztőprogram. Na mármost én CD-t sem kaptam a termékhez, az oldalon regisztrálni sem enged ( www.myaudio.hu) és a "kedveskék" a telefont sem veszik fel. Úgyhogy most itt vagyok egy teljesen új, lemerülőfélben lévő mp4-gyel tanácstalanul. Légyszi segítsetek!
2010. okt. 9. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Próbáld a hozzá kapott hálózati töltőt használni.

Sajnos a garancia nem vonatkozik arra hogy nem töltöd fel árammal a készülék akkuját.

2010. okt. 9. 12:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha teheted, próbáld meg másik géppel is. Az én no name lejátszómat a gép nem töltötte, csak a laptop, aggódtam is, mikor újat kellett vennem, hogy most akkor mi lesz, ha az gép sem ismeri fel... xD Megoldani sajnos nem tudtam sehogy én se, pedig én még CD-s vackokat is feltettem...
2010. okt. 9. 12:13
 3/4 A kérdező kommentje:
A hálózati töltőt használtam eddig is, másként nem is lehetne. Én is próbáltam a laptopommal, de ott sem ismeri fel.
2010. okt. 9. 12:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Na megoldódott! Happy end! XD

Nem voltam elég kitartó, a laptopon mégis felismeri az egyik USB port, most ki sem szedem a fülemből egy darabig a fülhallgatót. :)

2010. okt. 10. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!