Szerintetek elég lesz a PS5 a GTA 6-hoz?
Bár jelenleg nincs hivatalos bejelentés a Grand Theft Auto 6 megjelenéséről, valamint arról sem, hogy milyen hardverigényekkel fog rendelkezni, a hírek szerint a játék csak a legújabb konzolokon lesz játszható a lehető legjobb minőségben és élményben.
A PlayStation 5 egy erőteljes videojáték-konzol, amely képes megfelelni a korszerű játékok igényeinek és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy élvezhessék a legfrissebb játékokat a lehető legjobb minőségben. Valószínű, hogy a GTA 6-hoz valódi élményhez a PlayStation 5, vagy egy hasonlóan erős konzol lesz szükséges, de ezt csak a játék megjelenése után tudjuk majd biztosan megmondani.
2023. ápr. 19. 19:02
"addigra elavult lesz a PS5"
:DDDD
2023. ápr. 19. 19:41
3/11 A kérdező kommentje:
figyelj, az utóbbi híresztelések szerint készül a PS5 Pro és az elavultat nem úgy értettem mint manapság egy ps3 vagy ps4.. az utóbbi még aligha elavult. Decemberbe vettem PS5-t és most találkozom az olyan hírekkel, hogy "ne vegyél PS5-t, jön a PS5 Pro!!" Remélem pár évig még bírni fogja az AAA játékokat 4k/60 fps-el.
A "max beállítások" az leginkább PC-n értelmezhető mindig. A konzolon olyan beállítások lesznek, amin jól fog futni, max. lesz egy performance/quality (60/30 FPS) mód. Többet nem hiszem, hogy lehet állítgatni majd, ami ténylegesen teljesítmény növekedést/romlást okozhatna. Én nem aggódnék.
2023. ápr. 19. 20:40
A pro gépeket azért találták ki, mert ugye a konzoloknál 7 éves a termékciklus, ennyi évenként jelenik meg új konzol. Ez kicsit sok lett, mert a játékok gyorsabban, fejlődnek ma már, mint annó. Úgyhogy beraktak közé egy lépcsőt. Ez pett a PS4 Pro és lesz a PS5 Pro is. Kicsit erősebb, kicsit jobb és sok pénzt hoz. De ne aggódj, nem lesz annyival jobb, hogy a PS5-ös ki kelljen dobni az ablakon. Tolhatod a GTA6-ot még pár évig a mostani gépen.
2023. ápr. 19. 21:44
A Red Dead Redemption 2 az előző generáció legszebb játéka mindent egybe véve. Az futott az alap PSen meg Xboxon szépen akkor talán ez is belefér.
2023. ápr. 20. 09:56
Valszeg inkább a PS5 refresh (talán PS5 Pro néven érkezik majd 1-2 éven belül, remélhetőleg már a GTA 6-tal) lesz az igazi hozzá, 4K 60 fps-sel. De nyilván a sima PS5-ön is el fog menni, esetleg max leskáláz majd 1080p-re, csak 30fps-sel fut, kevesebb npc-t jelenít meg, stb... szerintem nem lesz ilyen durván érzékelhetően szarul optimalizálva. Szép 60 fps gameplayt kapunk majd ps5-ön is.
2023. ápr. 22. 08:02
8/11 A kérdező kommentje:
hát ez az 1080p nem a legmegbízhatóbb, de reméljük azért jobban fog futni egy közel 300 ezres konzolon... Mondjuk egy nem létező játékről beszélünk tehát semmi sem biztos. Azért az durva lenne ha ennyire vissza lenne fogva a PS5-ön. Abban reménykedtem ha már megvettem a konzolt, hogy még jó pár évig minden játék max-on pörög rajta. De ha minimum olyan lesz mint a RDR2 60 FPS-el akkor nincs gond.
Nem értem az embereket. Azt várják, hogy fillérekér kapjanak egy gépet ami másodpercenként 120-szor tűéles képet számol és rajzol 4K-ban.
Nem tartunk még itt! Csak szólok.
A csajnak is azért van copfban a jaka a játékokban, mert lehetetlen megcsinálni hogy a hajat kirajzolgassa 120fps-el, a gép. De még 30-al sem tudna egy nagy hajkoronát megrajzolgatni, úgy, hogy közben mindenfűszálat, minden kis viszbaszt kiszámoljon és megrajzoljon.
Ez még mindig játék. JÁTÉK! Nem a valóság!
2023. ápr. 22. 16:25
A Trailer alapján a 4 is elég lenne.
2023. dec. 5. 11:52
Kapcsolódó kérdések: