Melyik fejhallgatót vegyem?

Figyelt kérdés

Ezt:

[link]

Vagy ezt:

[link]

Zene hallgatásra és játékra kellene Pc-ről. Melyiknek jobb a hang minősége? Nekem ez az elsődleges szempont.

2023. ápr. 19. 12:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Sennheiser
2023. ápr. 19. 12:23
 2/12 anonim ***** válasza:

PC-ről a HD560S felejtős, alá azért kell forrás.

Amúgy zavaros kérdés, olvasd el a prohardver vezetékes fejhallgató topikban lévő összefoglalót.

Utána lehet találgatni.

De én egy M40x-t javaslok láthatatlanba.

2023. ápr. 19. 17:45
 3/12 A kérdező kommentje:

Jólvan, akkor senki ne vegye figyelembe, hogy miről hallgatom, és mire használom, vagy mire nem, azt se, hogy van egy millás hifi erősítőm hozzá vagy sem!

Csak Úgy "naturba" melyiknek szebb/jobb a hangminősége. Ti melyiket ajánlanátok?

2023. ápr. 19. 22:52
 4/12 anonim ***** válasza:

M50x inkább.

A HD560S eleve 120 ohm-os, alá mindenképpen kell erősítő.

2023. ápr. 19. 23:31
 5/12 A kérdező kommentje:
Hogy ez az ohm-al? Láttam olyat, ami 300 ohm-os. Mégis csak leírom, mert látom nem mindegy hogy mi hajtja majd meg (?) .. Kérlek világosíts fel erről, mert nem csak pc ről használnám (amd am5 hd integrált, de lehet kap majd egy komolyabb hangkártyát) , hanem egy komolyabb erősítő is képben van már (6-7 és egy milla közti árfekvés)
2023. ápr. 20. 12:47
 6/12 A kérdező kommentje:
Kimaradt a "van" úgy hogy újra leírom az elejét, "Hogy van ez az ohm-al?" :)
2023. ápr. 20. 12:48
 7/12 anonim ***** válasza:

OHM impedancia, ez a szám minél nagyobb annál komolyabb erősítő kell(hogy meghajtsa a tekercset).

Szóval ha hordozható eszközről használod, mint telefon, vagy alaplapi hangkártyáról akkor törekedni kell hogy ez a szám minél alacsonyabb legyen.

Ha van komolyabb erősítés akkor pedig előnyösebb, ha ez a szám minél nagyobb.

Hozzátéve, ha több különböző eszközről használod akkor is minél jobb a kisebb impedancia, mert nem kell 2-3 fejhallgatót venni külön. Univerzálisan az mindenhol jól szól, csak kevésbé szembetűnő a különbség.

2023. ápr. 21. 15:33
 8/12 anonim ***** válasza:

Hozzátéve, ha veszel jobb hangkártyát mindenképpen.

Akkor mindenképpen a HD600S-t vedd, de az hordozható eszközről nem fog jól szólni. Erősítővel viszont audophile élményt hoz simán.

2023. ápr. 21. 15:34
 9/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a kimerítő és hozzáértő választ! :)
2023. ápr. 21. 16:49
 10/12 A kérdező kommentje:
8: El gombolkodtam miután írtad hogy a HD 600s- hez kell egy normális hangkártya a pc-be. Ezért én egy HD 660S2 rendeltem meg most. Tehát Ez a fejhallgató erősítőről vagy pc-ről fog menni, tehát az erősítő oké, az van, De Így most már csak a hangkártya a kérdés, vagyis abból milyent tudnál/tudnátok ajánlani ehhez a fejhallgatóhoz?
2023. ápr. 23. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!