Hol tudnék kipróbálni fogásra egy PS5 kontrollert?
Figyelt kérdés
Nagy elektronikai áruházakban sajnos nincs kirakva sehol, csak dobozban. Kíváncsi lennék, hogy mennyire áll kézre az Xboxhoz képest.2023. ápr. 17. 01:08
1/9 anonim válasza:
Szerintem ilyen helyeken érdemes megpróbálni, egy normális kérésre, hogy elnézést kezembe vehetnék egy percre egy PS5 kontrollert szerintem biztosan nem hajtanak el.
3/9 anonim válasza:
#1 nem fogják neki odaadni. Mivel már az összes ilyen boltban csak dobozban vannak a konzolok. Ez azért van, mert rengeteg ember oda ment játszani rendszeresen és osszetapirgálták a retkes kezükkel.
4/9 anonim válasza:
Ha neten rendelsz egyet akkor meg tudod fogni.
5/9 anonim válasza:
De ha nincs PS5-je akkor sok értelme van, az Xbox kontolernek meg van értelme mert az jó pchez
7/9 anonim válasza:
Elvileg itt ki tudod próbálni 1 órára is. Igaz, nem ingyen.
8/9 anonim válasza:
A boltban is a külön kontroller is bevan csomagolva és ha kinyitják a dobozát azt már nem tudják eladni, kivéve ha van külön kibontott, de nem hiszem, hogy lenne
9/9 anonim válasza:
nagyobb. box gombjai sokkal beljebb vannak, havernál simán nyomkodtam a levegőt. egy haverod sincs akinek van ps-e?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!