Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hol tudnék kipróbálni fogásra...

Hol tudnék kipróbálni fogásra egy PS5 kontrollert?

Figyelt kérdés
Nagy elektronikai áruházakban sajnos nincs kirakva sehol, csak dobozban. Kíváncsi lennék, hogy mennyire áll kézre az Xboxhoz képest.

2023. ápr. 17. 01:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Szerintem ilyen helyeken érdemes megpróbálni, egy normális kérésre, hogy elnézést kezembe vehetnék egy percre egy PS5 kontrollert szerintem biztosan nem hajtanak el.

2023. ápr. 17. 01:25
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon kezre all. Nekem van
2023. ápr. 17. 06:31
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
#1 nem fogják neki odaadni. Mivel már az összes ilyen boltban csak dobozban vannak a konzolok. Ez azért van, mert rengeteg ember oda ment játszani rendszeresen és osszetapirgálták a retkes kezükkel.
2023. ápr. 17. 06:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha neten rendelsz egyet akkor meg tudod fogni.
2023. ápr. 17. 09:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
De ha nincs PS5-je akkor sok értelme van, az Xbox kontolernek meg van értelme mert az jó pchez
2023. ápr. 17. 11:17
 6/9 NTBS ***** válasza:
Szerintem sehol.
2023. ápr. 17. 12:06
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

Elvileg itt ki tudod próbálni 1 órára is. Igaz, nem ingyen.

2023. ápr. 17. 16:59
 8/9 anonim ***** válasza:
A boltban is a külön kontroller is bevan csomagolva és ha kinyitják a dobozát azt már nem tudják eladni, kivéve ha van külön kibontott, de nem hiszem, hogy lenne
2023. ápr. 17. 17:33
 9/9 anonim ***** válasza:
nagyobb. box gombjai sokkal beljebb vannak, havernál simán nyomkodtam a levegőt. egy haverod sincs akinek van ps-e?
2023. ápr. 17. 18:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!