Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Egy régebbi okos TV-n előfordu...

Egy régebbi okos TV-n előfordulhat hogy lassabban tölt be bizonyos dolgokat?

Figyelt kérdés

Vettem egy használt LG okos TV-t. 2014-2015 körüli gyártású lehet, tehát nem mai.

Az előre telepített YouTube alkalmazás elég lassan tölt be, és a legtöbb youtube-os videót nehezen, szaggatva játssza le, még akkor is ha alacsonyabb felbontásra állítom be. Egyébként sem a leggyorsabb, de más gond nincs vele.

Lehet ez amiatt mert régi, elavult szoftverrel rendelkezik, manapság pedig a már benne található hardver sem feltétlen elég egy problémamentes általános otthoni használatra?

Szoftverét frissítettem, de nem igazán lett jobb tőle.

Van egy másik LG okot TV-m is, 2019-es. Gond nélkül működik.

2023. ápr. 14. 16:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Pont a youtube-val anno kevertek, és csoda,hogy még müködik rajta. Van egy LG DP1-es médialejátszóm ,azon már nem.
2023. ápr. 14. 16:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy kevertek a YouTube-al?
2023. ápr. 14. 16:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Valamit változtattak, és onnantól a régi szoftveres eszközökön nem működött. Persze ezekre meg már nem volt frissítés

Ugyanez volt a HBO Go-val is.

[link]

2023. ápr. 14. 16:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Itt írnak róla

[link]

2023. ápr. 14. 16:37
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát ez érdekes.

Na jó, köszi azért.

Még jó hogy alapból nem a YouTube miatt vettem. Többnyire PS, vagy TV nézés megy róla.

2023. ápr. 14. 17:07
 6/7 NTBS ***** válasza:
Előfordulhat.
2023. ápr. 14. 18:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Szándékosan leépítik a régi készülékek szoftvereit frissítésekkel, hogy lecseréld egy idő után a cuccaidat akkor is ha még amúgy jók.
2023. ápr. 15. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!