Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem csinálnak fordítást...

Miért nem csinálnak fordítást a játékokhoz?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok mint a youtube is található automatikus szöveg fordítás, tudom hogy nem a legérthetőbb, de aki nemtud angolul szerintem helyre tudja tenni fejben a nyersfordításokat az adott szituációban.

Én örülnék ha játékkonzolhoz ilyet kitalálnának!

2023. ápr. 11. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:
55%

"de aki nemtud angolul"

Az tanuljon meg!

2023. ápr. 11. 20:04
 2/3 anonim ***** válasza:

PC-n szinte minden játékhoz van magyarítás. Ami nem lektorált, az szinte biztos, hogy megtalálható a gépi magyarítások oldalán. Lenne igény magyar feliratra, mindezt bizonyítja, hogy 1 millió körül lehet az az összeg amit összedobtak a God of War magyar szinkronra az emberek. Illetve az is bizonyítja az igényt, hogy olyan játékoknál amiknél csak a legális Steam-es verzióval működik a magyarítás, több ezer letöltés van.

Csak ugye itt nálunk 10-ből 8 ember lelopja torrentről a játékot, amire még büszke is.

Így a kiadók nulla piaci potenciált látnak az országban. Ami ha belegondolunk szánalmas a magyarokra nézve, főleg hogy cseh, szlovák, román, lengyel stb. feliratot szinte mindig megkapják a nagyobb címek. Egy fordítás/feliratozás összege meg max 2-3 millió forintnál nem lehet több, és még ennyit sem ér meg a kiadóknak a magyar gaming közösség. Ez a szánalmas, nem az ha valaki nem perfekt angolból.

2023. ápr. 11. 21:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen projektek:

[link]

2023. ápr. 11. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!