Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Lehet hogy ezért nem kapcsol...

Lehet hogy ezért nem kapcsol be a a TV?

Figyelt kérdés
Átvittem a TV-t egy másik szobába, viszont nem tudtam bekötni az antennakábelt. Azóta nem kapcsol be. Lehet ez a baj vagy elfelejtettem valamit bedugni? A tápkábel és az hdmi (box) van csak bedugva.

2023. ápr. 7. 20:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Van abban a konnektorban áram?
2023. ápr. 7. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Minden TV jelzi az STB (Bekapcsolásra kész) állapotot és egy visszajelző szín vagy helyzet változtatással a bekapcsolást.

Azaz: világít-e valami STB gyanánt?

2023. ápr. 7. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nem kap sehonnan sem jelet akkor is bekapcsol. Legfeljebb kiírja hogy nincs jel.
2023. ápr. 7. 20:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Van áram a hosszabbítóban mert a telefonomat tölti. Semmi se világít rajta. Olyan mint ha nem kapna áramot. Mielőtt át lett hozva nem volt semmi baja. Bekapcsolt és rendesen működött.
2023. ápr. 7. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Vidd vissza és nézd meg ott ahol volt!
2023. ápr. 7. 20:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Na, amott műküdik?
2023. ápr. 7. 21:00
 7/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Vannak olyan TV-k, ami a PC-tápoknál ismert hálózati csatlakozóval szerelt és az emberek néha nem dugják be tövig, mert nem ért hozzá. Így néha érintkezik, néha nem. A TV-n lévő végéről beszélek.
2023. ápr. 7. 21:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!