Hogyan lehet még HBO maxom?
Még februárban felmondtam a Yettelnél, a feltöltős kártyámon lévő hbo max előfizetést.
De, nem csak telefonon néztem, hanem van Mi TV box tv okosító kütyüm, arra is telepítettem az hbo max appot.
Most kíváncsiságképp beléptem és megy, működik előfizetés nèlkül.
Ez hogy lehet?
Ezt mi nem tudhatjuk, de úgy a legegyszerűbb kideríteni, ha megnézed magadnak: Profil > Beállítások > Előfizetés > Jelenlegi csomagod
Itt látnod kell, hogy milyen csomagban vagy éppen. Ha minden további nélkül letudod játszani a filmeket, sorozatokat, akkor bizonyára valamilyen előfizetői csomagban vagy, esetleg valamilyen szolgáltatás kiegészítése, de díjmentesen nem használható a streaming.
Én vagyok a legjobban meglepve.
Nincs élő előfizetésem.
Előfizettem pár hónapig rá, mert havi 1990Ft volt. De, nem sokat néztem végül, februárban már nem újítattam meg.
Le is töröltem a telóról az appot, de most a tv-n rányomtam és ugyanúgy betöltött indult, mint eddig.
Azt a 20-as kártyát nem is hasznàlom, feltöltős, lehet rajta úgy 20-30Ft.
Ha nem mondtam volna fel az előfizetest, akkor sem tudnák levonni a havidíjat, tehát szüneteltetve lenne a szolgáltatás.
Még egyszer mondom, díjtalanul nem tudsz rajta nézni semmit. Apropó, hülye kérdés: próbáltad is, hogy elindítasz valamit? Mert attól, hogy nincs élő szerződésed az app még használható, csak lejátszani nem tudsz.
A másik tippem, hogy valami félrement a februári lemondásnál és levonta a havidíjat addig, míg volt keret a kártyádon, de a legközelebbi fordulónapon már nem fogja, mert ahogy írtad, nincs rajta pénz. Ez nem fordulhatott elő?
Nézem a műsorokat. 😄
Február közepén mondtam fel. Azóta nincs pénz a kártyán.
Akkor erre érdemben a Yettelnél tudnának neked válaszolni. :)
Nekem kártyáról von havonta, ha lemondom akkor a fordulónapot követően már nem elérhető a tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!